Ingezonden door: jan
01-11-2011

oproep: ervaringen met overlastbemiddeling

Ik ben reuze benieuwd naar de ervaringen met overlastbemiddeling, en dan met name de bemiddeling die Portes biedt, en dan nog met name door de consulent woonoverlast (dus niet zozeer met de vrijwillige buurtbemiddelaars).

Reageer op deze inzending
Op 02-11-2011 schreef maria:

in ons buurtje hebben we daar heel wat ervaring mee! positief en ook zeker negatief... wat wil je weten? misschien kan ik je mailen?
Op 02-11-2011 schreef lunettenaar:

Belabberd. Beweert in haar gespreksverslag dat we niet willen meewerken (we hebben er nota bene vrije uren voor opgenomen en een reis voor uitgesteld, en hebben een constructief voorstel gedaan voor een meer definitieve oplossing) en heeft een einddatum voor onze klus verzonnen, waardoor wij nu met de gebakken peren zitten omdat we geen deadline hebben.
En dat was de tweede keer dat de consulent ideeen bij de klager (psychiatrische patient) wekt die we absoluut niet kunnen waarmaken. Dat heet escalerende bemiddeling.
Op 07-11-2011 schreef jan:

@lunettenaar: dank je, onze ervaring is soortgelijk (verkeerde verslaglegging, beloftes doen die wij niet gedaan hebben).
@maria: ik weet niet hoe ik met je in contact kan komen zonder mijn email-adres hier publiekelijk bekend te maken, wat ik niet wil.
kun je gewoon op dit forum je ervaringen vertellen? Dat zou ook anderen kunnen aanmoedigen.