Ingezonden door: Stichting Pann
17-11-2005

Pann start voorbereidingen winterspektakel. Stormloop op kaarten Winter PANN-Fee

Utrecht, 15 november 2005

Op 17 december 2005 organiseert PANN zijn jaarlijkse Winter PANN-Feest. Feesttempel Tivoli ontvangt meer dan duizend homo-, lesbo- en hetero-jongeren. Over de aankleding en acts wil de organisatie nog niet veel zeggen, maar ze belooft dat het "meer dan bijzonder" zal worden.

PANN verwacht een stormloop op kaarten tijdens de voorverkoop die op 7 november van start ging. "PANN-Feesten zijn altijd vroeg uitverkocht en bezoekers bestellen hun kaarten daarom tijdig" vertelt Marten Bakker, een vrijwilliger van PANN. "Ook nu zien we dat er in de eerste week van de voorverkoop tientallen kaarten per dag worden besteld".

In december wordt het de vijfde keer dat PANN het Winter PANN-Feest organiseert. Het eerste winterfeest vond plaats in januari 2002 in de Winkel van Sinkel in Utrecht. PANN vond destijds dat het winterseizoen een tegenhanger nodig had van de zomermaanden, waarin het jaarlijkse Mega PANN-Feest al elf jaar een enorme populariteit geniet. Vanaf de start kent het Winter PANN-Feest uitverkochte zalen met bezoekers uit heel Nederland.

Kaarten voor het Winter PANN-Feest zijn ? 10 euro eenvoudig online te reserveren via http://www.pann.nl en verkrijgbaar via boekwinkel Savannah Bay (Telingstraat 13 te Utrecht) en poppodium Tivoli (Oudegracht 245 te Utrecht).

Stichting PANN
Stichting PANN slaat al 35 jaar een brug tussen homojongeren en anderen en draait volledig op vrijwilligers. In de beginjaren gebeurde dat met radicale acties, voorlichting, praatcaf?s en feesten. Tegenwoordig bezoeken homo's, lesbo's, bi's en hetero's uit heel Nederland de maandelijkse PANN-Feesten. De opbrengsten van deze feesten worden in een fonds gestort. Hiermee financiert PANN projecten op het gebied van homo-jongerenintegratie.

Voor meer informatie over stichting PANN en het PANN-Feest:
Maarten Wolters - Bestuurslid
Telefoon: 06 38 07 61 38
E-mail: info@pann.nl
Website: http://www.pann.nl

Stichting PANN
Postbus 14040
3508 SB UTRECHT

Tivoli
Tivoli is een club in het centrum van Utrecht. Samen met Paradiso, de Melkweg, 013 en Nighttown behoort zij tot de vijf grote en toonaangevend poppodia van Nederland. De zaal aan de Oudegracht is gevestigd in een monumentaal pand, voorheen een weeshuis en een theaterzaal.

Voor meer informatie over Tivoli:
Telefoon: 0900 235 84 86
E-mail: info@tivoli.nl
Website: http://www.tivoli.nl

Tivoli
Oudegracht 245
3511 NL Utrecht


Meer info >>