Ingezonden door: buurman
25-11-2011

Bert van der Roest op geen Stijl

Shockblog Geen Stijl heeft een item gemaakt over Bert van der Roest.

Meer info >>Reageer op deze inzending
Op 25-11-2011 schreef Buschauffeur:

Is dat niet die buurman van Bert met die buitenechtelijke relatie?
Op 25-11-2011 schreef Biertje Bert:

Haha Biertje Bertus toch!
Op 26-11-2011 schreef Andere Peter:

Typisch Geen Stijl. Een slecht geschreven stukje dat pas enige samenhang krijgt als je op allerlei linkjes drukt en dat als grootste misstand aan het licht brengt dat een politieke partij bij het invullen van functies denkt aan gelijkgestemden. En dat dan op een toon alsof men hier de bouwfraude op het spoor is...
Op 27-11-2011 schreef j.a. de jong:

het gaat geenstijl niet zozeer om 'het invullen van functies [door] gelijkgestemden', maar om het geurtje van cliŽntelisme dat om de pvda utrecht hangt.
Op 27-11-2011 schreef Andere Peter:

Clientelisme? Werkelijk waar? In de Nederlandse politiek? Clientelisme? Nee toch zeker? In het land van regenten en achterkamertjes? Ik ben perplex. Dat had ik noooooooooooit verwacht. Stomverbaasd.

;)
Op 30-11-2011 schreef Bert van der Roest:

Een alom geprezen wethouder stapt op omdat hij het geen routine wil laten zijn. Zoals elke partij in Nederland en in elke gemeente gebeurd stelt de PvdA Utrecht een kandidaat voor die door 42 stemmen voor en 3 onthoudingen in de gemeenteraad wordt aangesteld. Door dat ik op de kieslijst als eerst opvolgend stond heb ik het verzoek gekregen en aanvaard om wederom in de Raad te gaan. Het lijkt misschien spectaculair maar zo gebeurt het in ons land al decennia!