Ingezonden door: Alex en Marieke Bos
27-11-2011

Vrijwilligers Kerstmarkt Koppelsteede gezocht

Op zondag 18 december aanstaande vindt de jaarlijkse Kerstmarkt plaats op kinderboerderij De Koppelsteede.
Tussen 13.00 en 17.00 zijn jong en oud weer van harte welkom!
De organisatoren zijn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich op genoemde datum zouden willen bezighouden met kastanjes poffen, rondgaan met de collectebus, het maken van foto's voor deze site, verder diverse voorkomende werkzaamheden.
Ook zoeken wij mensen die vanaf 11.00 willen helpen met het versieren van de kramen en/of het afbreken van de kramen na 17.00.
Als u zo'n enthousiaste wijkbewoner bent, kunt u zich melden
via telefoonnummer 0626704482 of 0626704481

Reageer op deze inzending
Op 29-11-2011 schreef marleen jongerius:

Beste redactie.

Ik zou graag willen weten of het mogelijk is om een kramm te huren op deze kerstmarkt. ik brei n.l babykleertjes en mijn bak puilt inmiddels uit. Misschien een idee om hier tegen een klein prijsje wat te verkopen of is dat niet de bedoeling van deze markt?

vriendelijk groeten van Marleen Jongerius
Holterberg 12.
Op 29-11-2011 schreef Alex en Marieke:

Hallo Marleen,

Je bent met je gebreide spulletjes van harte welkom op "onze Kerstmarkt". We hebben een kraam voor je gereserveerd, daaraan zijn geen kosten voor jou verbonden dankzij een bijdrage uit het zgn Leefbaarheidsbudget van de gemeente Utrecht.

Wij nodigen je uit voor de 2e medewerkersbijeenkomst die we op 7 december in de Muskaton organiseren om alle standhouders (meer dan 20 op dit moment) te informeren over onder meer de inrichting van de locatie, de versiering en de beveiligingsmaatregelen. Stuur ons svp even je e-mailadres zodat we je in ons bestand kunnen opnemen,zodat je op de hoogte kan worden gehouden en we je het verslag van de 1e medewerkersbijeenkomst kunnen toesturen.
Ons telefoonnummer staat hierboven, ons e-mailadres is boszandleven@zonnet.nl.

Vriendelijke groet.

Alex en Marieke
Op 01-12-2011 schreef Anna Drukker:

Beste Alex en Marieke Bos,

Wij zijn Anna en Marloes twee dertienjarige meisjes die in lunetten wonen. Wij zitten op in de tweede van het Oosterlicht College in Nieuwegein en moeten hiervoor Maatschapelijke stage doen.Vorig jaar heeft Anna geholpen bij de dag van het park bij de catering. Wij zouden het wel leuk vinden om bij deze kerstmarkt te helpen maar we weten niet of dat zou kunnen bij jullie. Alvast Bedankt.

Met vriendelijke groeten

Anna Drukker
Marloes Kramer
Op 02-12-2011 schreef Alex en Marieke:

Dag Anna en Marloes,

Leuk dat jullie op de Kerstmarkt stage willen lopen. Wij kunnen jullie een aantal leuke activiteiten aanbieden die we graag met jullie, je stagebegeleider en evt. jullie ouders willen bespreken.

Aanstaande woensdag 7 december zijn wij om 19.45 in de Muskaton voor de 2e medewerkersbijeenkomst.
Als jullie ook even langs zouden kunnen komen dan kunnen we even kennismaken.

En willen jullie en jullie stagebegeleider ons even een mailtje sturen? boszandleven@zonnet.nl

Groet

Alex en Marieke
Op 08-12-2011 schreef Carlijn:

Nodig ook je vrienden en kennissen uit via de facebook pagina van dit evenement: https://www.facebook.com/events/129968487115701/