Ingezonden door: Hans G.
05-01-2012

Oprit A28 vanaf waterlinieweg

Hallo,

Niet echt een Lunetten topic; maar aangezien het wel in de omgeving van Lunetten is en ik nergens anders info kan vinden plaats ik het bericht hier.

Iemand enig idee wanneer de oprit van de A28 weer open gaat? Nu wordt je gedwongen de parallel baan te nemen als je richting Zeist / Amsersfoort wilt.

Gr.

Reageer op deze inzending
Op 07-01-2012 schreef Matthijs:

Nooit meer, dit is aangepast omdat het meeste verkeer vanaf de a27 kwam en het beetje verkeer vanaf het begin van de a28 dan links moest invoegen.
Op 07-01-2012 schreef dolomieten:

Wat een onzin? In de avond spits staat het daar muurvast,dankzij die vreemde omleiding. kan me niet voorstellen dat het permanent is.
Op 07-01-2012 schreef Matthijs:

Niet? Ze leggen voor de lol voor heel veel geld nieuw asfalt, nieuwe vangrails en dergelijke? Zie ook dit bericht van begin vorig jaar http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/347034
Op 08-01-2012 schreef Robb:

Ik dacht ook dat ze het tijdelijk zouden afsluiten om daar al hun materiaal nu neer te leggen.
Om 4-5 uur staan er nu altijd dikke files om de a28 op te komen
Op 09-01-2012 schreef Hans G.:

Niet alleen vanaf 4, 5 uur. Ook 's ochtends is de ellende nu weer aanwezig.

Waar het eerst een kwestie was van even invoegen; is het nu gevalletje 15 minuten stapvoets rijden.

Met deze omleiding krijg ik echt het idee dat Rijkswaterstaat dat asfalt heeft aangelegd voor de lol. Het is een (permanente?) verslechtering voor het verkeer Utrecht-uit en dat kan toch niet de bedoeling zijn geweest.

Het stuk loze asfalt dient nu idd. als opslagplaats. Wat gebeurt ermee als alles "klaar" is? Parkeerplaats? Carpool plaats? Park?
Op 10-01-2012 schreef Jan Havermans:

Het gedeelte snelweg dat nu gebruikt wordt als opslagplaats, zal later wordenvolgebouwd met studentenflats.

De bijbehorende geluidsoverlast zal neerslaan op Lunetten. Die vinden dat niet erg want de vieze lucht die dank zij de studenten wall woningen nu Nimby-wise neerslaan in Rijnsweerd en Hoograven, kunnen daartegen worden weggestreept.

Ja, ja, laat Lunetten maar Schuiven