Ingezonden door: Simone
31-01-2012

kuil park De Koppel ijsbaan?

Toen ik er afgelopen weekend weer eens voorbijfietste zag ik dat de kuil van park De Koppel (daar bij de jongerenhangplek en de schommels van autobanden) half onder water stond. Ik dacht; als hij helemaal onder water zou staan, zou het een prachtige, veilige ijsbaan zijn.

Zou er een echte ijsbaan gemaakt kunnen worden van bijvoorbeeld een leefbaarheidsbudget of andere subsidies? Dan zou je het vol water kunnen laten lopen als het bijna gaat vriezen en na de vorstperiode laat je het weer leeglopen, zodat er in het voorjaar weer gevoetbald kan worden. Zoiets?

Reageer op deze inzending
Op 31-01-2012 schreef maria:

Leuk idee!

Een goed idee is om dit in te dienen bij het wijkbureau, dan wordt er mogelijk daadwerkelijk iets mee gedaan. Zij beheren nl het leefbaarheidsbudget. Het zou leuk zijn.
Op 01-02-2012 schreef Cris:

Geweldig plan. En super veilig.
Op 01-02-2012 schreef Hans G.:

De gemeente komt vast wel weer met voorschriften, voorwaarden en andere bureaucratisch ge*piep*.
Op 02-02-2012 schreef Freek:

Kansloos.

Wat gebeurt er als er iemand valt en iets breekt? De zorgverzekering gaat vragen stellen en komt tot de conclusie dat daar normaal gesproken geen ijs ligt.

Dus wie is verantwoordelijk voor dat ijs? En wie gaat dan de medische kosten betalen?

Helaas mensen, zo werkt het anno 2012.

Vroeger ... ja, vroeger toen kwam de brandweer om ons schoolplein te besproeien zodat we konden schaatsen op het schoolplein. Nu "mag" dat niet meer want de scholen durven de verantwoordelijkheid niet te dragen.
Op 02-02-2012 schreef Adje Schenk:

DE BRANDWEER WAS ZOJUIST AAN DE SLAG BIJ BASISSCHOOL DE SPITS. HET VOETBALVELD ALDAAR STAAT NU ONDER WATER, MORGEN SCHAATSEN!

EEN ERG VEILIGE PLEK, OVERZICHTELIJK, ZONDER SNELVERKEER IN DE BUURT.

HEEL SPANNEND VOOR DE KINDEREN OM DE BRANDWEER TE ZIEN, ERG LEUK VOOR HEN, MORGEN!
Op 03-02-2012 schreef bart:

Het oranjefonds kun je ook aanschrijven! Geweldig idee!