Ingezonden door: lize
15-02-2012

tasjesdief actief

Gisteren is mijn buurvrouw voor haar deur beroofd van haar handtas. Een jongen rond de 20 jaar, met een donkere jas, op de fiets, pakte haar tas af. Het gebeurde in een flits, schandalig! Direct 112 gebeld. De politie stuurde meteen wagens de wijk in en binnen 5 minuten stonden er ook agenten voor de deur. Helaas nog zonder resultaat.
Inmiddels heb ik begrepen dat er de laatste tijd helaas al meer van dit soort overvallen in Lunetten zijn gepleegd. Pas dus op als je een tas aan je arm hebt hangen, of zichtbaar in een scootmobiel....
En als je een verdacht iemand rond ziet fietsen,die misschien de omgeving aan het scannen is, gewoon 112 bellen, want de politie is erop gebrand hem te pakken.

Reageer op deze inzending
Op 15-02-2012 schreef Christ Ruhl:

Vorige week donderdag rond 18.00uur is er op de Betuwe ook een mevrouw van haar tas beroofd. De dader heeft de tas die om haar schouder hing van haar afgerukt en haar weggeduwd en is weggerend. Alhoewel ze gilde is er niemand om hulp gekomen. Er was ook niemand op straat met die kou. Ze wilde haar verhaal op deze site zetten en de politie heeft haar vriendelijk gevraagd dit niet te doen. Dit zou alleen maar mensen bang maken. Ze heeft van publicatie afgezien. Nu ik dit bericht zie staan, voel ik me verplicht dit toch te melden.
Op 16-02-2012 schreef buurvrouw:

Anderhalve week geleden is een jonge vrouw op de Balkan beroofd van haar tas. Zij werd van achteren tegen de grond gegooid..