Ingezonden door: hondenuitlater
24-02-2012

Binders en losse (?) retriever

Hoi Lunettenaren,

het valt mij de laatste weken op dat er veel plastic binders in de wijk liggen, van die dingen die om stapels krantjes zitten. Heeft iemand een idee van wat voor kranten die kunnen komen? Zou ik de distributeur van het stadsblad oid moeten bellen bijvoorbeeld om dit te melden? Of zou het van reclame zijn?

Andere vraag: weet iemand of er een golden retriever in de wijk woont die erom bekend staat dat hij zichzelf uitlaat? Het is een tamelijk wit exemplaar. Van de week gesignaleerd op de Treek, en vandaag op het fietspad langs de Liesbosvaart, waar hij (zij?) lekker op het fietspad was gaan liggen, zag ik uit de verte.
Is dit een bekend fenomeen, of zou iemand zijn hond kwijt zijn?
Reageer op deze inzending
Op 27-02-2012 schreef Sergue´:

Verspreider van de kranten is Media Verspreiders in Utrecht, 030 - 247 99 77 .
Je kan ook je klacht via de websites van de kranten versturen.
Het kunnen ook de binders zijn van de reclamefolders welke worden verspreidt door Netwerkvsp. (www.netwerkvsp.nl, hier kan je je klacht online invoeren of via hun 0900 877 46 36 je klacht kenbaar maken). Het 0900-nummer kost je 10 cent per minuut exclusief je vast telefoonkosten)
Op 27-02-2012 schreef Matthijs:

Andere verspreider is Drukwerkverspreiders.nl, ga er alleen niet van uit dat ze er wat mee doen, het is onmogelijk uit te zoeken wie het geweest is