Ingezonden door: Hugo
13-03-2012

Sloten vernieuwen?

Hoi allen,

De wijk is ondertussen 25+ en een aantal zaken zijn aan vervanging toe, Een van die dingen, kwam ik achter, zijn de sloten op voor en achter-deuren. Volgens mij hebben we allemaal van die mooie 3-punts sloten. Die van mijn achterdeur was laatst kapot. Die van mijn buurman's achterdeur ook. Gewoon versleten.

Maar wat blijkt nu? Dit type sloten is niet meer leverbaar! Alleen voor meer dan 300 EUR kan je ze nog bemachtigen.

Voordat we nu allemaal vlak achter elkaar, ieder voor zich, 300 EUR per deur gaan betalen voor een nieuw slot: Zullen we eens proberen of we voor een (sterk) gereduceerd bedrag een hele lading van die sloten op de kop kunnen tikken?

Hugo

Reageer op deze inzending
Op 13-03-2012 schreef Elly:

Mijn slot achter is al herhaaldelijk kapot gegaan en vervangen - misschien lopen teveel mensen de deur hier plat ;-) Gelukkig heb ik een huurhuis en het is elke keer zonder probleem vervangen., de laatste keer niet zolang geleden (najaar?). Huren heeft zo z'n voirdelen!
Op 14-03-2012 schreef Hugo:

Hmm, de verhuurder gaat met hetzelfde probleem zitten.
Ik kan wel eens met ze bellen.

Goed idee, dank je
Op 21-03-2012 schreef Klaas Verberne:

Dit is ook deels onzorgvuldigheid Hugo, ik heb al meer dan 10 jaar nergens last van in mijn woning op de Hondsrug. Ik vind u een beetje hoog van de toren blazen door van u probleem ook ons probleem te maken. Moeten wij maar allemaal geld in het laatje brengen zodat jij een goedkoper slot kunt krijgen?
Op 22-03-2012 schreef Hugo:

Haha Klaas,

Zo had ik het nog helemaal niet bekeken.
Maarja: zo als de waard is ...