Ingezonden door: Robedoes
29-05-2012

Reacties op stellingen

Het is mij opgevallen, dat er op de meeste stellingen niet gereageerd wordt. Wat is de oorzaak hiervan en hoe kunnen wij met z'n allen dit verbeteren?
Zijn de stellingen niet goed of blijven ze er te lang op staan?
Lunetten.nl is er voor stellingen en een eerlijk wederwoord. Wat gaat er fout en hoe kunnen wij dit beter maken.
Laat van U horen.

Reageer op deze inzending
Op 29-05-2012 schreef Matthijs:

De laatste stelling is van 2 maanden terug, laatste reactie is meer dan een maand geleden, dus ja, ze blijven te lang staan
Op 29-05-2012 schreef Redactie Lunetten.nl:

Op de stellingen in het Forum (midden) wordt weinig gereageerd, simpelweg omdat er de laatste tijd weinig stellingen zijn geweest.
Maar misschien bedoelt u ook de rubriek 'Ingezonden' (rechts)?
Stellingen en wederwoord zijn geen doel op zich hoor.
Verder is het vermoeden dat bepaalde reageerders zich stil houden omdat er nogal heftig op de toon van hun bijdragen is gereageerd.
Een wijkwebsite heeft misschien te weining omvang voor een bloeiend platform van meningen. De mensen hebben het al druk genoeg.
Op 29-05-2012 schreef Jacomine:

Wat mij betreft zijn de stellingen niet altijd even prikkelend en ze blijven er veeeel te lang op staan. Bedenkt de redactie de stellingen zelf of kunnen lezers ook voorstellen doen?

Hier wat ideeŽn. Ik doe maar een gooi hoor, maak me niet af, het zijn maar stellingen, niet mijn opvattingen; svp niet nu al reageren maar alleen als ze ooit als stelling verschijnen!

- de gemeente moet zich minder/meer bemoeien met inrichting van openbaar groen (perkjes)
- er moeten meer pierebadje-achtige speelplekken voor kleine kinderen in de wijk komen
- de wijkwethouder Frits Lintmeijer laat zich te weinig/genoeg/teveel zien in de wijk
- Lunetten gedraagt zich alsof het een apart dorp is in plaats van een deel van een (voor Nederlandse begrippen) grote stad
- schoonmaakactie Lunetjes moet niet eenmaal per jaar maar vaker worden gehouden
- als oudere (jongere/alleenstaande/ ....) ben je in Lunetten (niet) goed af

etceteraOp 29-05-2012 schreef Maurice:

Eigenlijk is het forum-onderdeel overbodig. Als een artikel of ingezonden bericht discussie uitlokt, dan staat die daaronder. Wat mij betreft mag dit onderdeel van de site verdwijnen.
Op 29-05-2012 schreef Matthijs:

Eigenlijk is de site gewoon aan een update toe, andere vormgeving en iets andere indeling, maar ik begreep eerder al dat het ontbreekt aan kennis daarvoor, helaas.
Op 13-07-2012 schreef mako:

Net als Jacomine zou ik wel eens willen proberen een stelling door te geven als ik maar wist waar en of dat wel gewenst is. .(-:
Op 13-07-2012 schreef Redactie:

Als je een leuke stelling weet kan je die altijd opsturen naar redactie@lunetten.nl, als we hem interessant genoeg vinden zullen we hem gebruiken.