Ingezonden door: A. P. Kool
25-09-2012

Hoera! De bak wordt verbreed!!!

Gelukkig; eindelijk voortvarendheid in dit land en deze regio. Gelukkig wordt straks de mogelijkheid geboden om gewoon lekker door te kunnen rijden op de A27 en hebben we veel minder last van opstoppingen. Zolang er nog vieze auto's zijn, rijden ze ten minste door. De schone auto's van de nabije toekomst maken het sowieso al niet meer vies en krijgen ruim baan.

Mensen houdt dit niet tegen. Verspil geen kostbare menselijke energie!

Reageer op deze inzending
Op 26-09-2012 schreef cor vd laak:

Toepasselijke nickname gekozen A.P. Kool!

1.apekool
de apekool zelfst.naamw. (m./v.) Uitspraak: ['apəkol] wat vreemd en onwaar is informeel Voorbeeld: `Wat je vertelt is apekool.`Synoniemen: onzin, lariekoek, flauwekul apekool verkopen (onzin vertellen) ...
Gevonden op http://www.woorden.org/woord/apekool


2.apekool
(v) - lariekoek, onzin
Gevonden op http://www.collignon.tv

3.apekool
` ape - kool de -woord onzin, geklets
Gevonden op http://www.woorden-boek.nl/woord/apekool

Op 26-09-2012 schreef Andere kant:

Geachte heer Apekool (toepasselijk),

TNO heeft fundamenteel onderzoek gedaan naar de variabelen 'regen' en 'snelheid waarmee door regen kan worden gewandeld'.

Conclusie: het blijkt dat je niet minder nat wordt, door snel(ler) door de regen te rennen!!
Op 28-09-2012 schreef MeneerKlapkaak:

Echt sommige mensen hebben het verstand van erwt!
Op 28-09-2012 schreef Maurice:

Ik begrijp eerlijk gezegd niet waar deze reacties op slaan, maar uitschelden heeft geen zin. Gebruik liever argumenten zoals Laat Lunetten niet stikken doet:

https://sites.google.com/site/laatlunettennietstikken/schultz-en-haar-keuze-voor-2x7-banen

Hopelijk houdt de landelijke PvdA zijn poot stijf.
Op 30-09-2012 schreef Michel:

Een lichtpuntje waar voor en tegenstanders het wel over eens zouden moeten zijn: het is nu duidelijk dat er niet gesnoept zal worden aan park De Koppel, dus de uitbreiding/aanpassing die gaat komen pas aan de kant van Lunetten in iedergeval binnen het huidige profiel. Mogelijk word de geluidswal aan de aknt van de snel weg wel steiler.
Op 30-09-2012 schreef kool:

Mijn naam is André Petrus Kool. Samen met mij zijn er nog ruim 5.000 andere personen die Kool als achternaam hebben, maar dat terzijde.

Wat veel opmerkelijker is: Precies in de periode van de kabinetsformatie 'drukt' de VVD de brede bak er door. Dat wordt gratis wisselgeld natuurlijk!

PvdA wil de brede bak niet en binnen het geven en nemen van compromissen polderland gééft VVD het niet doorgaan van de 2x7 bak aan de PvdA. Die denken wat gewonnen te hebben. Ondertussen krijgt de VVD er iets anders voor terug, zoals bij voorbeeld kortingen op het zorgbudget. U blij dat de lucht in Lunetten wat schoner is en ach; wat kan het u nou schelen dat in de verzorgingshuizen de luiers nog maar één keer per dag verschoond worden?

Gefeliciteerd!

Op 01-10-2012 schreef Michel:

Tja, André, het kan ook de andere kant op vallen. Als Schultz minister wil blijven kan ze natuurlijk geen blauwtje lopen op dit punt. Als als de VVD het echt zo graag wil, dan wil de PvdA er toch een hoop compansatie voor.... En stemt de PvdA alsnog in, wat de lokale fractie ook roept.
Op 01-10-2012 schreef Andere kant:

Mijn complimenten met uw 'omgekeerde interventie'! Sportief moeten wij dan ook zijn!

Op 10-10-2012 schreef WimvD:

Hoera! de minister bedenkt zich toch nog!
http://nos.nl/artikel/427882-schultz-toch-extra-onderzoek-a27.html
Op 10-10-2012 schreef Breder maken:

Ieder weldenkend mens weet dat auto's die stilstaan meer schadelijke gassen uitstoten dan auto's die rijden. Dat is de basis van de hele stelling breder of niet. Met huidige technische oplossingen zoals dynamische snelheidsregeling en stil zoab is de milieubelasting en geluidsdruk absoluut lager bij een verbreding. En een auto heeft een optimale verbranding bij circa 80 à 100 km/uur.

Dus snel die bomen omhakken, graven, meer beton, asfalteren en strepen trekken.

Waarschijnlijk wonen mensen die tegen zijn niet in Lunetten, maar genieten ze van een subsidie, geschonken door de rijksoverheid, in een boerderijtje op de veluwe..
Op 10-10-2012 schreef kool:

Beste WimvD,

De minister bedenkt zich helemaal niet, maar creëert wisselgeld. Tegelijkertijd kost het oponthoud van "Laat Lunetten maar stikken: ons kleine actiegroepje bepaalt wel wat goed voor jullie is!!!" 3 maanden onderzoek waarvan de uitslag natuurlijk al vaststaat.

Als je toch actie wil voeren: Stop je energie dan in een landtunnel langs Lunetten net als bij de A2. Die is echt effectief!