Ingezonden door: lunetten-bezoeker
25-10-2012

slagerij lunetten

Allereerst wil ik beginnen met te zeggen dat ik dit bericht niet plaats om "ondernemertje te pesten" maar om jullie mening te vragen.

Ligt het aan mij of is er de laatste tijd iets aan de hand met de slager. Het is begonnen na de zomervakantie. Op een gegeven moment waren ze dicht vanwege de vakantie en hadden ze op het raam aangegeven wanneer ze weer open gingen. Het weer open gaan werd 2x uitgesteld.

Een paar weken geleden waren ze het apparaat van het spaarsysteem "kwijt" en zat de winkel vol muggen. Afgelopen zaterdagmiddag waren ze ineens dicht, er was wel personeel maar de deur zat op slot en het licht was uit.

Ben ik de enige die dit soort dingen opvalt?

Reageer op deze inzending
Op 29-10-2012 schreef Vleeschhouwer:

Je kan het natuurlijk ook gewoon aan de slager zelf vragen. Deze oproep zal anders weer voer voor roddel en achterklap zijn en dat was toch niet de bedoeling???
Op 29-10-2012 schreef Buurtbewoner:

Ik ben het hier mee eens. Geen discussies over personen op dit forum. Mijn advies is ook: vraag het de slager zelf.
Op 30-10-2012 schreef Andere Peter:

Ik erger mij mateloos aan dit soort berichten. Poster doet precies wat hij niet zegt te willen doen. Gaarne verwijderen.
Op 31-10-2012 schreef Jan Havermans:

Ik heb helemaal NIETS over de slager, ik kom er ook niet, maar ik zou hier graag eens een boompje opzetten over de schoenmaker. Compleet onzichtbaar de laatste tijd en hij lapt alle afspraken aan zijn laars!
Op 02-11-2012 schreef Rob:

er wordt niet gevraagt over een discussie of iets anders en wordt gevraagt of iemand het opvalt.... blijkbaar dus niet..... mij valt het wel op ik stond daar in de zaak en heel die zaak zat vol met muggen ik vind dat vies ik werdt toen geholpen de slager had schijnbaar zn dag niet wat ik er ook wel vaker heb gemerkt..... ik mis oorbeek wel die was altijd vrolijk en de zaak was altijd netjes en fris.