Ingezonden door: Laurens
31-10-2012

IJssalon/bakkerij gesloten

De winkel van de ijssalon/bakkerij is sinds het weekend gesloten, en vandaag helemaal leeg. Blijkbaar hebben ze de winkel niet rendabel kunnen maken. Erg jammer, want ze hadden heerlijk brood. Vanochtend mijn laatste sneetje opgemaakt, ik mis het nu al.

Een gemis voor ons winkelcentrumpje, en ongetwijfeld een drama voor de eigenaren. Ik wens ze veel succes.

Reageer op deze inzending
Op 31-10-2012 schreef Buschauffeur:

Jammer, maar wel enigszins logisch.
Ik ben er nooit binnen geweest. Ik vond het een donker hol. De inrichting sloeg als een tang op een varken. De muren waren geverfd met kleuren die je in een bordeel verwacht. Niet in een winkel die etenswaren verkoopt.
Verder was de inrichting heel erg naar binnen gericht. Behalve de uitstalling van snoep en gebak vond alles helemaal achterin plaats. Zo trek je geen voorbijgangers.
Het geheel oogde kortom nogal amateuristisch.
Op 31-10-2012 schreef Remko:

Ze hadden inderdaad heerlijk brood. Maar, hand in eigen boezem, dat bleef ik dan toch teveel kopen bij de super. Maar inderdaad jammer dat deze winkel niet langer een kans heeft gehad om zich onder andere ook wat verder te professionaliseren en het assortiment op orde te krijgen.
Op 31-10-2012 schreef maria:

Dat ben ik inderdaad met buschauffeur eens. Slecht in de markt gezet. Echt een gemiste kans. Aan de producten en enthousiasme lag het namelijk niet. Jammer genoeg een zaak waar je altijd aan voorbij liep..
Op 31-10-2012 schreef Sanne:

Wat ontzettend jammer dat Lekker in Lunetten gesloten is. Ze hadden heerlijk brood, lekkere maaltijden en gebak. Altijd enthousiaste en hardwerkende mensen. We waren er vaste klant en gaan het er heel erg missen. We wensen de eigenaren heel veel sterkte!
Johan, Sanne, Aniek en Lonneke
Op 31-10-2012 schreef Boelie:

We waren omaangenaam verrrast :-(

We kwamen er regelmatig
Hele aardige enthousiaste mensen met prima spullen
Het brood en gebakjes waren heerlijk !

Ik denk dat het een groot gemis is voor het winkelcentrum en de wijk!

Maar misschien komt er nu wel eens een keer een kapper in ?

greetz Boelie
@ buschauffeur ....misschienn had je eens een keer naar binnen kunnen gaan , ik denk dat je dan een andere mening zou hebben.
Op 31-10-2012 schreef Buschauffeur:

@Boelie:
Ik nuttig geen snoep, gebak of ijs. Brood bak ik zelf.
Dan is er toch echt erg weinig reden om daar naar binnen te gaan.
Op 01-11-2012 schreef Sanne:

Ze hadden inderdaad lekker brood maar jammer dat ze niet wat meer werk van de uitstraling hebben gemaakt! Het nodigde echt niet uit om naar binnen te gaan.
Op 02-11-2012 schreef Judith:

Inderdaad erg slechte presentatie, had me altijd al afgevraagd wat voor winkel het was waar ik elke keer voorbijliep. Zag er vaag en rommelig uit.
En nee daar ga ik niet naar binnen om te kijken wat voor winkel het is, daar werd mijn nieuwsgierigheid niet genoeg voor geprikkeld.
Gemister kans voor deze ondernemer.
Op 06-11-2012 schreef Ielynke:

Wat een verdrietig nieuws.
Wij hoopten dat de medewerkers op vakantie zouden zijn en dat de zaak daarna weer open zou gaan.
Wij vonden de meiden die er werkten echt super enthousiast altijd open voor nieuwe dingen. En super goede producten. Vooral de witte schuimgebakjes. Nog nooit zulk lekker gebak gehad. Hopelijk gaan ze een doorstart maken.....moet er niet aan denken dat we nooit meer zulk lekker gebak kunnen krijgen.
Maar lieve meiden. Van deze bijzondere toko bedankt. Het ga jullie goed.
Liefs familie Ploeger