Ingezonden door: Elly
17-01-2013

Gft

Deze week is weer het gft niet opgehaald op Salzburg. Verleden week ook al niet, maar omdat het een doodlopende straat is slaan ze die wel vaker over. Deze week weer niet, maar wel het gewone huisvuil, dus de vuilniswagens kunnen hier best komen.
Volgens de website van de gemeente komt de gft-wagen waarschijnlijk alleen op de doorgaande wegen die gestrooid zijn...da's hier alleen de Furkabaan. Dan zou ik met mijn nu loodzware overvolle kliko een hele straat door de sneeuw moeten ploeteren. Had daar niet op meer plekken een mededeling over kunnen komen? Of is alweer alleen onze straat overgeslagen?

Reageer op deze inzending
Op 18-01-2013 schreef Buschauffeur:

Vorige week kwam de gft-wagen niet omdat ie, rond 14.00 uur met panne werd weggesleept.
Over deze week kan ik alleen maar zeggen dat hij bij mij vandaag wl langs is geweest en in de straat waar ik woon is geheel niet gestrooid en is het dus spekglad.
Op 18-01-2013 schreef Sergue Markovic:

Elly, Ik heb hierover contact opgenomen met de gemeente, vorige week was er geen ophaling geplanned ivm het ophalen van Kerstbomen. De ophaling is ook niet vemeld op de afhaalkalender. De afhaling van deze week zijn voor zover ik weet normaal verlopen. Je kan altijd via gemeente website je "klacht" onder de aandacht brengen. En let wel het advies is door de vrieskou om de kliko's zo laat mogelijk aan te bieden, het meeste vriest namelijk vast. Hierdoor kunnen de kliko's maar deels geleegd worden
Op 18-01-2013 schreef Elly:

Van WB Zuid kreeg ik ook te horen dat gft geen prioriteit had o.a. ivm vastvriezen. Maar hoezo zo laat mogelijk aanbieden? Ik heb die kliko echt niet in mijn keuken staan hoor, daar woon ik veel te klein voor. En als je lang genoeg wacht ontdooit-ie vanzelf vanwege alle rottende resten...Ik zou het echter wel fijn vinden als ze kans zagen Salzburg volgende week niet over te slaan...