Ingezonden door: moeder
20-03-2013

peutergym

Weet iemand of mijn peuters van 2 en 3,5 ergens in Lunetten of dichtbij Lunetten aan peutergym of iets dergelijks kunnen doen? Liefst op vrijdag of op woensdag.

Reageer op deze inzending
Op 20-03-2013 schreef redactie:

Zie ook "Peutergym?" , een inzending van 'Biks' van 9 februari 2012
Op 02-04-2013 schreef Heleen Angenent:

Heel leuk om dit dan te gaan poberen: Muziek en Beleving en babygebaar geven gezamenlijke kennismakingsworkshops in de stadsboerderij Koppelsteede. Op zondagmiddag 21 april of 19 mei van 15.15-16.15 uur. Even opgeven bij Bianca.klabbers@babygebaar.nl of bel: 06 40179 453.
Op 03-04-2013 schreef Buschauffeur:

Peutergym? Waar is dat in hemelsnaam goed voor?
Hebben we niet het buitenspelen met: voetballen, tikkertje, leren steppen, fietsen, skelteren, gewoon rennen, worstelen etc., etc. om het bewegen onder de knie te krijgen?
Dit riekt naar luiheid van ouders die hun kleintjes liever onder toezicht van anderen willen parkeren, i.p.v. zelf een oogje in het zeil te houden bij het buitenspel.
Die vrije woensdag- en vrijdagmiddagen zijn toch wel érg lang als je de hele middag alleen maar met je kinderen bezig moet zijn......
Op 11-05-2013 schreef Susan:

Ik zoek ook iets waar mijn zoontje en ik lekker fysiek bezig kunnen zijn. Ook als voorbereiding op een sportclub. Thuis heeft hij meer interesse in tennis dan in voetbal maar het lijkt me juist leuk voor hem om in teamverband iets te doen. Ik denk dat peutergym een idee geeft van wat hij leuk vindt en het sowieso leuk om samen te sporten natuurlijk. Ik vind de reactie van 'buschauffeur' overigens erg negatief. Er kan toch een positieve gedachte zitten in de vraag naar peutergym?

Moeder: heb je al iets gevonden en hoe bevalt het?

Groeten, susan