Ingezonden door: Raymond
17-05-2013

Oude Liesbosweg 4 dagen dicht?!

Nergens op deze site het bericht dat de Oude Liesbosweg "opeens" 4 dagen dicht moet 13-17 mei. Voor werkzaamheden. Weer moeten de fietsers in de wijk Lunetten onnodig omfietsen. Het is nu vrijdag 17 mei. Ik kwam er net langs (17.30) Het is een grote baggerbende. Men is bezig de graafmachines op te laden. Niemand die dus het wegdek (wat tot/met de Seychellen is vervuild) gaat opruimen. Mogen we dus de Pinksterdagen weer in de rommel zitten. Heeft de Gemeente Utrecht een hekel aan fietsers????

Reageer op deze inzending
Op 19-05-2013 schreef Boskatertje:

Het is nog maar het begin van de baggerboel, het verleggen van de kabels/gas is de voorbereiding voor het verwijderen van het dijkje over het kanaal en daar het bouwen van een brug, vermoed dat de oude liesbosweg dan wel wat langer dicht is, of iig het dijkje.
Op 20-05-2013 schreef Robb:

Klopt. Maar dan hebben we wel een mooie brug en het kanaal wat in een stuk helemaal doorloopt. Lijkt me fantastisch om op te schaatsen.
En ach 100 meter verder is ook een fietsbrug. Kan je tijdelijk daar overheen met je fietsje.
Ik zie het probleem niet.
Op 21-05-2013 schreef Luc:

Ach, het zijn allemaal tijdelijke problemen. Dat de gemeente fietsertjes pest zal vast niet de achterliggende reden zijn. En het weer werkt natuurlijk ook niet echt mee: regen plus grond = modder.

Als de zon weer volop gaat schijnen worden we vast allemaal een stuk vrolijker en ruimdenkender ;-)

Luc
Op 21-05-2013 schreef Raymond:

Het is 21 mei. Het is nog steeds een rommeltje. Als je de omleidingsroute volgt die staat aangegeven op de borden kom je uit in een hoop zand. Dat stuit mij tegen de borst. Die houding van "Stik maar, zoek het maar uit". Zeg dan eerlijk "we zijn tot 31 mei bezig". Zijn ze dan 25 mei klaar, dan denk je "Dat hebben ze toch maar snel gedaan." Geeft al een heel andere indruk. Al 3 jaar op rij worden zonder overleg fietspaden maanden lang opengebroken. En ligt het wekenlang alleen maar braak en gebeurt er niets. Doen ze nu nooit met een rijstrook op Oudenrijn...
Op 21-05-2013 schreef Andere Peter:

Wat een gezeur. Een blinde ziet nog dat de gemeente juist immens veel investeert in het verbeteren van fietsroutes.
Op 22-05-2013 schreef S.:

Ik ben benieuwd wat de eenden gaan doen bij vorst. Ze hielden altijd een flink wak open voor de dam. Zouden ze dit nu gaan doen bij de nieuwe brug?
Op 30-05-2013 schreef Jolanda:

Raymond, enig idee hoelang de derde rijstrook op de A28 tussen Utrecht en Amersfoort al klaar was voordat deze gebruikt mocht worden?

Kennelijk niet. Zelf heb ik een paar maanden!!! iedere dag in de file gestaan met een derde rijstrook die rijklaar was.

Dus hoezo doen ze zoiets niet op de snelweg?