Ingezonden door: BlikOpNieuws
25-07-2013

Einde voor V.V. RUC na 73 jaar het hek op slot

Einde voor V.V. RUC na 73 jaar het hek op slot
vrijdag, juli 19, 2013 - 21:58

Utrecht - Op de Algemene Ledenvergadering heeft voetbalclub V.V. R.U.C. uit Lunetten het besluit genomen om de club te ontbinden. Voornaamste reden hiervoor is dat er geen financiŽle draagkracht meer was om alle kosten te kunnen betalen om de vereniging draaiende te houden. Hiermee houdt de voetbalclub na 73 jaar op te bestaan.

Momenteel lopen er onderhandelingen om de eigendommen van de club (gebouwen en kleedkamers ) te verkopen aan de Gemeente Utrecht die het eerste recht van koop heeft. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan zal de vereniging genoodzaakt zijn om de gebouwen zelf te verkopen aan een sportvereniging die interesse heeft om op het Sportpark Lunetten te komen voetballen/sporten. De club heeft onder meer in de verkoop: een (volledig ingerichte) kantine, kleedkamers en een verlichtingsinstallatie op het kunstgrasveld. De door de Algemene Ledenvergadering ingestelde vereffeningscommissie zal ervoor zorgen om een en ander netjes en soepel af te wikkelen.

Meer info >>Reageer op deze inzending
Op 15-09-2013 schreef Jennifer :

Weet iemand of die onderhandelingen inderdaad een beetje opschieten? Het voormalige clubhuis van RUC begint flinke tekenen van verloedering te vertonen. Als je kinderen voetballen bij DVSU schaam je je voor de aanblik vanaf veld 4 en 5: met planken dichtgetimmerd pand vol grafitti.