Ingezonden door: Graafschapper
25-11-2013

post raakt zoek?

Ik merk dat de laatste maanden zo nu en dan post niet meer bij mij aankomt.
Is dit een probleem in heel Lunetten, of alleen de straat "Graafschap"?


Reageer op deze inzending
Op 25-11-2013 schreef Hippo:

Op de Simplonbaan is dat al jaren zo :/ Klagen helpt tot nu toe niet. Soms post voor anderen in de bus, en gezien het feit dat ik soms zowel 's middags als 's avonds post krijg, denk ik dat mijn post ook weleens in 'buurbussen' terechtkomt.
Ook verdwijnen poststukken die vervolgens nooit meer opduiken.
Desondanks: maak elke keer een melding bij de post.
Op 25-11-2013 schreef Andere Kant:

Het klopt, heb ik ook!

Vooral de zendingen van familie en vrienden zijn een stuk teruggelopen. PostNL probeert, met de komst van e-mail, dit al tijden een halt toe te roepen. Zelfs tot gedwongen ontslagen aan toe.

Hoewel correspondentie van de Belastingdienst, het Justitieel Incassobureau, van gerechtsduurwaarders en van mijn ex, met de crisis is toegenomen, onderschrijf ik met kracht voornoemde oproep!

Op 25-11-2013 schreef Maurice:

Je moet alleen uitkijken wie je precies beschuldigt van wanprestatie. De traditionele postbesteller (PTT, TNT, TPG, postnl, wat het tegenwoordig ook is) is al een tijd zijn monopolie op het postbezorgen kwijt, tegenwoordig wordt de post door meerdere partijen bezorgd. Zelfs de banken en de belasting maakt tegenwoordig gebruik van deze alternatieve bezorgers. In princie is alleen de post die bedrukt is met een roze streepjescode en de postcode nog van de officiele 'postnl', anders is het door een andere club (niet) bezorgd.
Op 26-11-2013 schreef waddenbuurtbewoner:

Is in de Waddenbuurt al jaren een probleem. Dacht dat een bepaalde mailing niet meer werd gedaan en kwam er achter dat dit gewoon niet meer bezorgd werd.
Een aantal dingen die deze maand verstuurd zouden worden nog steeds niet binnen. Vorig jaar kreeg steeds voor het zelfde adres post: post.nl had postcode en huisnummer in die van mij veranderd.
En er zal best wel een en ander niet aankomen waarvan ik niet weet dat het verstuurd is.
Op 26-11-2013 schreef Maurice:

Om tegenwicht te bieden aan de negatieve ervaringen van anderen, ik heb zelf niet het idee dat ik post niet krijg die ik wel had moeten krijgen.Ik krijg braaf elke week m'n TV-gids, afschriften van de bank, verzekeringspapieren, enz.
Op 28-01-2014 schreef Graafschapper:

Het lijkt niet te liggen aan de postbezorgers.
Juist om post (boek, tvgids) niet te beschadigen liet de postbode de post half in de brievenbus zitten, op zich te waarderen.
Ondanks langslopende kinderen was dat vroeger nooit een probleem.
De laatste maanden ook vandalisme.