Ingezonden door: SJ
02-02-2014

Van der Linden wordt Natuurdrogist

Vanaf vrijdag 7 februari a.s. is DIO drogisterij Van der Linden een natuurdrogist. Het assortiment reform/biologische artikelen is uitgebreid met het merk Erica. Merken Solgar (vitamines) en Dr. Hauschka verzorging is toegevoegd aan het assortiment. Vanaf 7 februari iedere dag korting op diverse assortimentsgroepen. U bent van harte welkom!

Meer info >>Reageer op deze inzending
Op 02-02-2014 schreef M:

Heel goed. Fijn om te zien dat jullie specialiseren nu de voordeelconcurrent aan de overkant zit. En Lunetten is er een goede wijk voor.
Op 03-02-2014 schreef Judith:

Heel goed, helemaal mee eens! Noten / zaden / melen / ook glutenvrije (bak) artikelen heel graag.
Verzorgingsproducten van Urtekram (tandpasta / shampoo / etc.) mogen van mij ook :-).
Dichtstbijzijnde (goede) winkel hiervoor is Ekoplaza op de Twijnstraat.
Op 04-02-2014 schreef Simon:

Da's mooi, een kwaliteitslag voor Lunetten!
Op 04-02-2014 schreef Marni:

@ Judith:
Fijn, een natuurlijke(re) drogist, maar noten, meel en bakprodukten vind ik nou niet typisch iets voor een drogist.
Die zijn al verkrijgbaar bij de Vruchtenboom.
Ekoplaza levert aan hun, en zij verdienen m.i. ook ondersteuning als kleine middenstander naast de grote supermarkten. Als je iets speciaals wilt, is mijn ervaring dat ze proberen het in huis te halen.

Erg prettig inderdaad om niet meer voor alles naar de Twijnstraat te hoeven. Dat was nou echt een leemte in het winkelaanbod in Lunetten!
Op 11-02-2014 schreef Laura:

Heel fijn. Ik ben vooral blij met het Hauschka-assortiment. Ik vind het wel belangrijk dat Van der Linde zich echt richt op de natuurlijke cosmetica, zodat de winkel niet concurreert met De Vruchtenboom. Maar ik ben heel blij met de groei van het biologische aanbod. Ga zo door!
Op 12-02-2014 schreef SJ:

Natuurdrogist houdt ook in zaden, zuidvruchten, sappen etc. en niet alleen cosmetica. Er zullen altijd overlappingen zijn, maar die waren er voorheen ook al.. bijv. Yogi thee.. was bij V.d. Linden al te koop en naderhand ook bij Vruchtenboom..
De vruchtenboom is groente/fruit zaak en zou dus het verse biologische gedeelte heel mooi in kunnen vullen.