Ingezonden door: SJ
19-02-2014

Hondenpoep op winkelcentrum

Wat mij de laatste tijd opvalt, is dat er steeds meer hondenpoep op winkelcentrum ligt (mn. op maandag ochtend). Dit is niet alleen vies, maar ook erg ongemakkelijk voor het winkelend publiek. Ik vind het sowieso raar dat mensen hun honden in het winkelcentrum uitlaten, maar als je het dan doet, ruim de poep dan ook gewoon even netjes op!

Reageer op deze inzending
Op 19-02-2014 schreef Buschauffeur:

Misschien kan Arjan Kleuver dit ook even aankaarten bij de burgemeester...
Op 21-02-2014 schreef M.S. van Dam:

Helemaal mee eens. Ook aan de Opsterland, de straat tegenover het winkelcentrum ligt de laatste tijd veel honden-beep-. Ook voor mijn deur dus. Dit is vast de looproute van het baasje. Ik hou mijn ogen open om de hondenbaas aan te spreken, maar tot nog toe niet gelukt.
Op 21-02-2014 schreef John:

Volgens mij wordt het in de hele wijk steeds een groter probleem die hondenpoep ( lees de baasjes) Als je lekker wandelt op het voetpad langs het inductiekanaal kan je amper naar de natuur kijken je moet slalommen tussen de drollen door. Bestaat die motor van de gemeentereiniging die de poep opruimde nog wel ?
Op 24-02-2014 schreef Judith:

Ik denk dat het er niet om gaat of de 'drollenzuiger' wel of niet ingezet wordt. Dat is makkelijk, je overtreedt de regels door je hond smerig op straat te laten -beep-en en het wordt nog keurig weggehaald ook!

Als ik het zie, spreek ik hondenbezitters hierop aan, maar helaas heb ik behalve onder mijn schoen nog nooit een heterdaadje gehad..

Op 04-03-2014 schreef Ellen:

In de gemeente Maastricht staan diverse bakken waar je plastic honden-beep-zakjes uit haalt. Daarmee haal je de -beep- van je hond gemakkelijk weg en gooi het in een prullenbak. Zo heeft niemand last (en wordt er bovendien iets gedaan met de hondenbelasting die hondenbezitters aan hun gemeente betalen).