Aanbod

Fitness, Seniorenfitness, Pilates, Hatha Yoga, Vinyasa Yoga en HIIT

Fitness                    

Voor een optimaal effect van de work-out is het belangrijk dat het fitness programma op maat gemaakt is. Of je nu je conditie wilt verbeteren, meer kracht wilt ontwikkelen of afvallen, een programma gebaseerd op jouw wensen en doelen is de basis voor iedere effectieve training.

 
Senioren fitness

Senioren Fitness onder begeleiding draagt op een verantwoorde wijze bij aan een gezonde en vitale leefstijl en natuurlijk is het heel gezelligheid. Er wordt rekening gehouden met individuele niveau verschillen en eventuele klachten. Op maandag, woensdag en vrijdag van 11 tot 12 uur.


Kinder fitness

Bij Fitlunetten ontdekken kinderen (6-12 jaar) dat bewegen leuk en goed voor je is op dinsdag van 16.00-17.00 (met uitzondering van de school vakanties). Hoe voer je een oefening goed uit, maar ook sport- en spelactiviteiten en dat allemaal samen met vriendjes en of vriendinnetjes!

Vinyasa Yoga

Een energieke en dynamische les waarin houdingen elkaar af wisselen op het ritme van de ademhaling, hierdoor ontstaat een uitdagende flow van bewegingen die zorgt voor zowel fysieke inspanning als innerlijke rust.


Hatha Yoga

Is de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. Door een rustige, meditatieve houding is er ruimte om waar te nemen en te ontspannen in wat zich van binnen voordoet en ontvangt het lichaam meer vitaliteit.


Pilates

Pilates is een trainingsvorm gericht op het versterken van spieren, vergroten van lenigheid en verbeteren van balans. Je doet oefeningen vanuit de kern (rug, buik, bekkenbodem en middenrif) van je lichaam op een oefenmat en op je eigen niveau in een kleine groep.


High Intensity Interval Training

HIIT staat voor Hoge Intensieve Interval Training. Deze complete body workout is voor mannen en vrouwen. Met HIIT bouw je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op. Oefeningen volgen elkaar in een snel tempo op en je wordt uitgedaagd om het beste van jezelf te geven.

locatie 
De Musketon
Illustration
 
Geplaatst op 11 september 2019, 18:05 uur
Deel dit:
1 reactie

Ineke van Beek

di 19 september 2023 10:36
Hallo,
Hoe kan ik me aanmelden voor senioren fitness of yoga
Groetjes Ineke

Team FitLunetten

di 19 september 2023 11:38
Dag Ineke,
Onze contactgegevens zijn te vinden op fitlunetten.nl. Daarnaast mag je altijd even langskomen in de Musketon als je wilt.
Met vriendelijke groet,
Team FitLunetten