Aanbod

Tuinontwerpen, beplantingsplannen, tuinadvies, onderhoud, snoeiles

Bij mij ben je aan het juiste adres voor een prachtige levende en kleurrijke tuin! Mijn hart ligt bij de natuurlijke tuin, veel vaste planten, verwilderings bloembollen, hommel, bijen, veel insecten, vogels, egels, etc.. Stijl: cottage meets prairie. 12 maanden bloei. Ik ben dol op planten en weet er dan ook veel vanaf, bijvoorbeeld wat groeit er in de schaduw op zelfs de droogste plek. Tuinontwerpen maar vooral ook beplantingsplannen.

Je kunt bij mij ook terecht voor al je tuinvragen, advies over planten of de indeling van je tuin. Ik kan je leren snoeien of doe het voor je. Advies over hoe je meer dieren in je tuin krijgt. Hoe je grond tot leven komt.

Maar ik kan ook je tuin voor je onderhouden. Met een paar uurtjes per maand, gedurende het groeiseizoen, ben je al een heel eind en kun je zelf lekker relaxen in de tuin. Ik maak er dan een paradijsje van voor je!

leeftijd 
vanaf 18 jaar
Illustration
 
Geplaatst op 28 oktober 2019, 09:00 uur
Deel dit:
2 reacties

bericht verwijderd

Julia Veli

vr 23 april 2021 20:20
Julia Veli Hallo Renske, ik heb je bericht over tuinontwerp en hulp gelezen. Misschien kan ik gebruik maken van je diensten. Hoe komen we in contact met elkaar? Groet,
Julia