Aanbod

Powerwalk Training

Powerwalken in Lunetten!

Is hardlopen niets voor jou en vind je bootcamp teveel van het goede? Denk dan eens aan Powerwalken!
Stevig lopen in de buitenlucht, genieten van de omgeving en werken aan je conditie en je gezondheid.
 
Mijn naam is Inge van Laar, sportinstructeur en coach, stresscounselor en adviseur duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Ik begeleid mensen om fysiek én mentaal in beweging te komen en te blijven. 

Dat voldoende bewegen belangrijk is hoef ik je niet te vertellen, maar hoe kun je er nu voor zorgen dat je op een verantwoorde manier beweegt? En hoe zorg je ervoor dat je het blijft volhouden? Het moet leuk zijn! En Powerwalken is leuk!

Als Zession Powerwalktrainer leer ik je de juiste technieken te gebruiken die voor een goede powerwalktraining belangrijk zijn. Zo werk je gecontroleerd aan je conditie en je spierkracht. Je wordt uitgedaagd, maar wel binnen jouw grenzen! Je zult merken dat je conditie verbetert in de vorm van uithoudingsvermogen, maar ook qua spierconditie. De spieren worden sterker en geven je meer kracht om steeds steviger te gaan lopen. Naast het lopen is er aandacht voor oefeningen die bijdragen aan die spierkracht. Kortom, Powerwalken levert je een totale workout in de buitenlucht op!


Informatie:
Groepsgrootte max 12 personen
Dinsdag 19.00-20.00 uur
Startpunt De Kuil - Lunetten

Cursus van 10 lessen € 65,- (kaart is 3 maanden geldig)
Losse les € 7,50

 
Heb ik je interesse gewekt en wil je meelopen? Meld je dan aan via moving.fysiekmentaal@gmail.com 
Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Inge van Laar

Illustration
 
Geplaatst op 29 oktober 2019, 08:44 uur
Deel dit: