Aanbod

Muzikale improvisatiecursus Mucha Musica

Muziekles, Theater, Cursus/les/workshop/training, Kunst/cultuur/creatief
Illustration

"Life is a lot like jazz. It's best when you improvise."

– George Gershwin

Betrap je jezelf meezingend met de radio? Vond je in een eerdere improvisatiecursus de muziekles het hoogtepunt van de cursus? Ben je op zoek naar een (volgende) spannende en creatieve uitdaging en jezelf uitdagen op het podium? Dan is deze cursus vol muziek perfect voor jou!

Heb je enige basis op gebied van improvisatie (bijvoorbeeld de Basiscursus Theatersport of Introductiecursus Improviseren) en vind je muzikale improvisatie één van de leukste onderdelen van eerdere cursussen? Dan is de https://springintheater.nl/cursus-mucha-musica/  op je lijf geschreven.  Net als de Vervolgcursus Theatersport wordt niet alleen naar het WAT gekeken, maar ook naar het HOE en WAAROM: wat werkt in een scène, hoe kun je daar binnen een gegeven situatie mee omgaan, en (tot op zekere hoogte) waarom werkt dat eigenlijk zo?

Waar de cursussen op basisniveau vooral procesgericht zijn, gaat deze cursus van 12 lessen een stap verder: inhoud, presentatie en publieksinteractie spelen een grotere rol, en er wordt naar een publieksvoorstelling toegewerkt. De datum voor deze voorstelling wordt in overleg met de deelnemers gepland.

Kijk voor meer informatie op de website: https://springintheater.nl/cursus-mucha-musical

locatie 
SpringinTheater, Studio Spaarnestraat
leeftijd 
vanaf 18 jaar
Illustration
 
Geplaatst op 22 december 2023, 06:39 uur
Deel dit: