Activiteit

Cabaretvoorstelling van Matroesjka - Brainwash

vrijdag 18 oktober 2019 , 20:30 - 22:30 uur

BRAINWASH heeft alle ingrediënten die je van dit illustere technocabaretduo gewend bent: knotsgekke personages, vlijmscherpe sketches en prachtige liedjes op elektronische beats. Het is de meest persoonlijke voorstelling van Matroesjka tot nu toe: de dames fileren nu niet alleen de actualiteit, maar maken ook korte metten met zichzelf en elkaar. Verwacht prachtige samenzang, ijzersterke liedjes en keiharde grappen. Want in het tijdperk van Trump, terreur en #metoo kan alleen technocabaret ons nog redden.

Matroesjka is hét technocabaretduo van Nederland: brutaal, monsterlijk muzikaal en gekmakend grappig. In 2014 wonnen ze de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Ze waren vaste columnisten in het ochtendprogramma van Giel Beelen en speelden al meerdere keren Lowlands plat. Als klap op de vuurpijl sleepten ze een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs in de wacht voor het beste theaterlied van het jaar. Nu zijn ze er klaar voor om in BRAINWASH jouw hersenpan te kraken.

“Ik vind Matroesjka goed en leuk en moedig en grappig. Ik ben fan!”  (Claudia de Breij)

 “Ze hebben dijken van stemmen, een lekker stevige uitstraling en geestige mimiek. Dat de twee vrouwen veel in hun mars hebben, staat buiten kijf” (Trouw)

Locatie
De Musketon
Kosten toelichting
Losse kaarten € 14,- (€ 11,- voor CJP, U-pas en 65+), Seizoensabonnement (6 voorstellingen) € 75,- (€ 60,00 voor CJP, U-pas en 65+)
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 14 t/m 22 jaar
Illustration
 
Deel dit: