Activiteit

Modernisering Musketon

donderdag 3 oktober 2019 , 10:00 - 21:00 uur

Modernisering Musketon
donderdag 3 oktober 2019   |   10:00 - 21:00 uur   |  

Bron: gemeente Utrecht 

De gemeente wil de Musketon moderner maken. Ook moet het een nog fijnere ontmoetingsplek worden voor de buurt. Aan alle toekomstige huurders is gevraagd om eind oktober een programma van eisen op te stellen, waarmee een architect aan de slag kan. Voor het welzijnsdeel stellen we dit programma samen op met bezoekers en (toekomstig) gebruikers en huurders.

In 3 dagen gaan wij verlangens verzamelen, hiermee puzzelen en bekijken hoe we deze verlangens kunnen omzetten naar een programma van eisen. Met als einddoel een toekomstbestendig en realistisch plan, waarin de eindgebruikers zichzelf en elkaar herkennen.

Tijd & Plek: wij zijn van 10:00 - 21:00 aan de slag in de Musketon, haak aan op een tijdstip dat voor jou uitkomt!

Deel jij met ons jouw verlangen voor de Musketon en puzzel je mee?

Dag 1 - Verlangens op 19 september

Hoe vinden alle huidige activiteiten straks ook weer een plek? Welke verlangens en ideeën leven er voor de nieuwe inrichting? Zijn er nieuwe verlangens naar andere mogelijkheden voor nieuwe activiteiten in het gebouw?

Dag 2 - Puzzelen op 3 oktober

Hoe passen alle verzamelde verlangens en ideeën bij elkaar? Zijn er slimme combinaties te maken? Past het in de ruimtes?

Dag 3 - Programma van eisen op 17 oktober

Hoe vertalen we alle verlangens en onze puzzel in een programma van eisen waarmee de architect aan de slag kan? 

Vragen? of wil jij jouw verlangens en ideeën digitaal aanleveren? Kijk dan eerst op  deze online en openbare omgeving of jouw informatie hier al bij staat, zo niet, stuur dan even een mailtje. 

06-22351256  info@suzanverdonschot.com

06-34590451   mariekeploeg@organisatiekunstenaar.nl

Illustration
 
Deel dit: