Activiteit

Raadsinformatiebijeenkomst over de Omgevingsvisie Lunetten, in Aristo

donderdag 16 januari 2020 , 19:30 - 21:05 uur

De Omgevingsvisie Lunetten, waarvoor onder meer tientallen Lunettenaren hun ideeen over de toekomst van de wijk hebben ingebracht, is ingebracht bij de Gemeenteraad. Zij gaan vaststellen of dit document de basis gaat worden voor toekomstige ontwikkelingen in de wijk. (woningbouw, openbaar vervoer, inrichting van de wijk, sociale en medische zorg, etc.)

Voordat zij dit besluit gaan nemen willen zij nog eenmaal de inbreng van bewoners en andere belanghebbende horen over het eindresultaat. De omgevingsvisie gaat in de toekomst, samen met het nog te maken omgevingsplan, het systeem van Bestemmingsplannen vervangen. Belangrijk aspect van de visie is of alle belanghebbenden, zoals bewoners, in voldoende mate een inbreng hebben gehad bij het opstellen van de visie, en daarmee ook die visie ondersteunen.

 

Dit is de aankoniging op de website van de gemeente:

·         Donderdag 16 januari 2020 (19.30 – 21.00 uur)

·         Locatie: Aristo, Brennerbaan 150 in Lunetten

Werkvorm: gesprek tussen raadsleden en betrokkenen.

Bij deze bijeenkomst bent u welkom als meeprater en toehoorder. Aanmelden hoeft alleen als u wil meepraten. Via de link bij dit bericht komt u op de pagina van de gemeente Utrecht, om u aan te melden.

Dit is de link daar de agenda van de Raadsinformatie. Onder meer de omgevingsvisie zelf: https://ris2.ibabs.eu/Agenda/Details/Utrecht/91092540-f63c-45af-a8ef-c4ae193d7109

 

Locatie
Aristo, Brennerbaan 150 in Lunetten
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit:
1 reactie

Gerda Bultstra

wo 1 januari 2020 10:14
Ik heb me aangemeld John. En ook een reactie gestuurd met een pleidooi voor een inclusieve, dementievriendelijke omgevingsvisie. Concreet: dat we gaan bouwen voor de buurt (bijvoorkeur op de plek van het Gezondheidscentrum) met ruimte voor dagbesteding, een carebnb en appartementen voor ouderen. Idem... lees meer