Activiteit

Meedenksessie transitievisie warmte Lunetten

woensdag 12 februari 2020 , 17:00 - 18:30 uur

Het projectteam Enerigietransitie van de Gemeente Utrecht  organiseert deze activiteit en stuurde onderstaand bericht naar ´Lunetten.nl`

 

Beste Lezer,

In 2050 is heel Nederland van het aardgas af. Woningen en gebouwen zijn dan op een andere manier verwarmd en we koken elektrisch. Nu zijn er in Utrecht nog 120.000 woningen en 6.000 andere gebouwen aangesloten op aardgas. We staan dus aan het begin van een enorme operatie. Daarom zijn we gestart met het opstellen van een plan: de transitievisie warmte. In deze visie leggen we vast hoe en wanneer we van het aardgas afgaan.

 

Op 12 februari organiseert de gemeente voorafgaand aan de Jouw huis slimmer avond in Lunetten een meedenksessie over de transitievisie warmte. In deze sessie willen we met bewoners/eigenaren, ondernemers en netbeheerder/energiebedrijf in kleine setting in gesprek gaan over wat de transitievisie voor hen betekent. Welke criteria vindt u belangrijk in het aardgasvrij maken van de stad? Dat de kosten laag zijn of bijvoorbeeld het verminderen van de CO₂-uitstoot? En wat betekent dit voor Lunetten? Het gesprek zullen we voeren aan de hand van data.

 

We willen jullie van harte uitnodigen om deel te nemen. Eventueel kunnen jullie deze uitnodiging ook doorsturen naar jullie netwerk in Lunetten. Mogelijk zijn er meer geïnteresseerden. Aanmelden kan door mij een mail te sturen.

 

Het gesprek zal plaatsvinden op Basisschool De Spits. Verdere informatie, over tijdstip en programma, volgt later.

 

Hopelijk zien we elkaar op 12 februari!

 

Met vriendelijke groet,
 
Merel Hogendoorn
Trainee Energietransitie

Locatie
Basisschool de Spits
Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: