Activiteit

Jouw Huis Slimmer informatiebijeenkomst

woensdag 12 februari 2020 , 19:00 - 22:00 uur

Het wordt een energieke avond voor Lunetten. Behalve meepraten over de energietransitie kun je ook de informatie bijeenkomst van Jouw Huis Slimmer bezoeken.

Jouw Huis Slimmer is het onafhankelijke energieplatform van 15 gemeenten in de regio Utrecht. Zij helpen de woningeigenaar met al zijn vragen over energiebesparing.

Dit is de tekst van de uitnodiging:

Geachte bewoner van Lunetten en Hoograven,

Wilt u een warm en comfortabel huis? En geld besparen op uw energierekening? Kom dan woensdag 12 februari naar de Jouw Huis Slimmer -informatieavond voor Lunetten en Hoograven. De gemeente Utrecht, experts en lokale initiatieven informeren en gaan met u in gesprek over isoleren, ventileren, zonnepanelen, subsidies en het aardgasvrij maken van uw woning.

Hieronder staat het programm.U kunt langskomen voor het onderdeeel dat u interessant vindt. Tussen 19.00 en 22.00 uur kunt u inlopen. Toegang is gratis.Wij vragen u wel om u vooraf aan te melden. (zie onder het programma)

Programma

19.00 - 19.30

Informatiemarkt Jouw Huis Slimmer met infromatie over onder meer isoleren, ventileren, zonnepanelen, verwarmen zonder aardgas en energieadvies voor uw woning. Met: gratis soep van Slim Samen Soepen.

19.30 Opening met wethouder Lot van Hooijdonk.

19.45 Aardgasvrij wonen en plannen van de gemeente.

20.20 regelingen en instrumenten voor bewoners.

20.30 Subsidies en maatwerkadvies

20.45 Slim isoleren en ventileren.

21.00 Zelf energie opwekkken met zonnepanelen.

21.15 Bewonersinitiatieven in de wijk

21.30 Vervolg informatiemarkt.

22.00 Einde

 

AanmeldenAanmelden graag vóór 10 februari door een e-mail te sturen naar jouwhuisslimmer@utrecht.nl met als onderwerp 'Jouw Huis Slimmer Lunetten/Hoograven'. Vermeld a.u.b. in de mail uw naam en het aantal personen. Mocht u op het laatste moment besluiten te komen. Dan bent u natuurlijk van harte welkom.

Graag tot ziens op 12 februari!

Met vriendelijk groet, Stephanie Gommers & Anne-Marie Zwanink

Projectleiders Energie

Gemeente Utrecht

Locatie
Eifel 8
Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: