Activiteit

Samen Musketon Meedenksessie 3 - Avondeditie

donderdag 5 maart 2020 , 20:00 - 22:00 uur

Kom je sparren over de toekomstige Musketon?

Onze belangrijkste taak als kernteam van bewonersplatform Samen Musketon is het overbrengen van jullie wensen en noden voor de Musketon voor de komende dertig jaar. Om te zorgen dat wij jullie, de gebruikers van de Musketon en de bewoners van Lunetten, zo goed mogelijk kunnen vertegenwoordigen organiseren we een aantal meedenksessies. Dit keer een sessie in de avond omdat we zoveel mogelijk mensen de kans willen geven hun stem te laten horen.

Op donderdag 5 maart gaan we van 20 – 22 uur aan de slag.

Die avond gaan we verder met het kritisch nalopen van het Functioneel Programma van Eisen voor welzijn. Het PvE levert de basis voor het uiteindelijke ontwerp en is het leidende boekwerk waaraan de architect gehouden wordt. Daarom willen we er met jullie voor zorgen dat alle eisen voor alle activiteiten zorgvuldig omschreven zijn.

Zijn er bijvoorbeeld punten waarop eisen als wensen zijn geïnterpreteerd? Is er bijvoorbeeld bij het berekenen van de benodigde opslagruimte voor een activiteiten uitgegaan van een maximale behoefte aan m2 terwijl de gebruiker het ziet als minimale eis aan m3? Kunnen de activiteiten die nu voorzien worden in de toekomstige beweegruimte daar daadwerkelijk plaats vinden? In hoeverre zijn eisen van gebruikers daarbij bijvoorbeeld geïnterpreteerd als wensen?

Laat je weten of je hieraan deel wil nemen? Dan zorgen wij voor koffie & thee.

Zou je mee willen doen aan als klankbord voor het Samen Musketon team & regelmatig updates ontvangen?   Meld je dan aan door een mailtje te sturen aan SamenMusketon@gmail.com.

Kom je nu eigenlijk zelden in de Musketon?  Ook dan ben je welkom om je visie te delen, want de inzet is om een Musketon te maken waarin iedereen zich welkom weet.

Samen voor een Musketon voor iedereen.

Met vriendelijke groet namens Samen Musketon,

Lous Brouwers, Inge Puyman, Willem Stokkers & Maaike de Vos

Locatie
A32
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: