Activiteit

Onlinedialoog: creatief thuisleven

vrijdag 15 mei 2020 , 10:00 - 12:00 uur

In mei gaan we iedere vrijdagochtend online in dialoog over wat ons bezighoudt in coronatijd. Speciaal voor oud, jong en iedereen die de buurtgesprekken in Lunetten, Leidsche Rijn, rond het Griftpark en elders in de stad mist.

Waar thuis normaal de plek is waar je woont, je vertrouwt en veilig voelt, waar je sociale contacten zich afspelen, is thuis nu voor sommigen ook een (hectische) plek waar je werkt en soms ook “de schoolplek” voor je kinderen. Wat betekent dat voor je dagritme en discipline? Voor sommigen is thuis niet meer de plek van ontmoeten en dreigt het gevoel van eenzaamheid. Hoe voorkom je de verveling? Hoe blijf jij aan de gang? Alle veranderingen kunnen gepaard gaan met spanningen en emoties die je misschien niet eerder zo ervaren hebt of juist met nieuwe creatieve ontdekkingen die je bij jezelf doet. Herken je dat en wat doe je ermee?

Wil je jouw ervaringen en verlangens delen en die van anderen horen? Meld je aan via de rode knop! Iedereen is van harte welkom.

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een gesprek tussen verschillende mensen, waarin een vrije gedachtenwisseling plaatsvindt, wat tot nieuwe inzichten leidt bij de betrokkenen. Kenmerkend is dat er betekenissen ontstaan die zonder dialoog niet tot stand hadden kunnen komen. Écht luisteren ligt aan de basis hiervan.

Locatie
Online via Zoom
Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: