Activiteit

Onlinedialoog: gezond blijven

vrijdag 22 mei 2020 , 10:00 - 12:00 uur

In mei gaan we iedere vrijdagochtend online in dialoog over wat ons bezighoudt in coronatijd. Speciaal voor oud, jong en iedereen die de buurtgesprekken in Lunetten, Leidsche Rijn, rond het Griftpark en elders in de stad mist.

Wat betekent gezond leven in coronatijd? Hoe ga je om met je gezondheid nu we zoveel mogelijk thuisblijven? Ben je minder in beweging? Of sport je vanuit huis of in het park in de buurt? Heb je meer tijd om te koken en wordt je eet- en drinkpatroon daardoor anders? Heb je je doktersbezoek uitgesteld? Wat betekent de isolatie voor je mentale gezondheid? Ervaar je spanning, angst, verveling, eenzaamheid? Hoe streng hou je je aan de omgangsregels voor je eigen gezondheid en die van anderen? Ben je bang om ziek te worden? Ben je bang dat (kwetsbare) mensen waar je je verbonden mee voelt ziek worden?

Wil je jouw ervaringen en verlangens delen en die van anderen horen? Meld je aan via de rode knop! Iedereen is van harte welkom.

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een gesprek tussen verschillende mensen, waarin een vrije gedachtenwisseling plaatsvindt, wat tot nieuwe inzichten leidt bij de betrokkenen. Kenmerkend is dat er betekenissen ontstaan die zonder dialoog niet tot stand hadden kunnen komen. Écht luisteren ligt aan de basis hiervan.

Locatie
Online via Zoom
Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: