Activiteit

2de Editie: Gratis groepsles voor de Wijk!

woensdag 10 juni 2020 , 19:00 - 20:00 uur

Lunetten komt weer in beweging! Wegens een grote vraag, heb ik besloten nog een gratis groepsles voor de wijk te organiseren. Het enthousiasme hierover, doet me goed. Laten we er samen een gezellige les van maken!

Bij mijn trainingen bewegen we met ons eigen lichaamsgewicht. Ook zit er in elke workout een spelelement.

Fit en Fun dus!
 
Met elkaar sporten is namelijk een manier om bewegen langdurig vol te houden. Daarom zijn groepslessen zo effectief.
 
Ook gezelligheid is een belangrijke factor. Een goede groepsinstructeur verzint afwisselende oefeningen, waarbij een goede balans is in de krachtverdeling. Zo train je je gehele lichaam op een verantwoorde manier.
 
Ik kan iedereen aanraden om te starten met groepslessen. Het liefst in een vrolijke omgeving. Met lekker weer dus buiten. En met de bewegingsvrijheid van je eigen lichaam. Calisthenics oftewel body-weight training. Hierbij train je met je eigen lichaamsgewicht je gehele lichaam. Laagdrempelig en voor iedereen op zijn eigen niveau. Hoe gaaf is dat.
 
Ik ben personal trainer en woon in Lunetten. Mijn fanatisme voor sport, geef ik graag door aan anderen. Door te sporten op een toegankelijke en leuke manier. Kracht en spelvormen wisselen elkaar af tijdens mijn workouts.
 
Ik vind het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen gaan sporten. Dit stimuleer ik met mijn bedrijf Lovely Workout.
 
Op woensdag 10 juni van 19:00-20:00 geef ik een groepsles van 60 min. in Park de Koppel. De toegang is gratis voor inwoners van de wijk. Kom je ook? Er zijn slechts 5 plekken beschikbaar. Schrijf je daarom nu in via: www.lovelyworkout.nl/kennismaken-gt. Zet in de omschrijving: groepsles Lunetten 10 juni. Tot dan!

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: