Activiteit

Bijeenkomst Verlies en Rouw

vrijdag 17 september 2021 , 15:00 - 17:00 uur

Lunetten Wil Wel biedt ook in september en november 2021 weer twee bijeenkomsten aan waar over verlies en rouw gepraat kan worden. Onder begeleiding van Lize Nijenhuis (Rouwinzicht) en Indra van den Berg (Vormgeven en Voorgaan) worden verschillende thema’s rondom verlies en rouw bespreekbaar gemaakt met behulp van het ‘rouwkwartet’. 

Jouw verlies kan betrekking hebben op het verliezen van een persoon, maar ook het verlies van gezondheid, ouderdom, levend verlies: allemaal aspecten waar we last van ervaren. Door over deze thema’s te spreken hopen we een ander perspectief te bieden. Ook het luisteren naar anderen die verlies ervaren, kan heel heilzaam zijn. We creëren een veilige omgeving, werken in kleine groepjes. 

Om het voor iedereen zo veilig mogelijk te maken, zullen we natuurlijk zorgen voor voldoende afstand. Daarnaast gaan we niet kwartetten. Wel leggen we een aantal kwartetten op tafel om te gebruiken als praatkaarten, zodat ze niet van hand-tot-hand gaan. Uiteraard gaan de bijeenkomsten alleen door als de maatregelen het toelaten. 

We komen samen op vrijdag 17 september van 15.00 tot 17.00 uur en op vrijdag 12 november op dezelfde tijd. Als je interesse hebt om mee te doen, mail dan naar lize.nijenhuis@rouwinzicht.nl of Indra@vormgevenenvoorgaan.nl.

Van harte welkom!

Kosten toelichting
€ 6,-
Illustration
 
Deel dit: