Activiteit

Hoera RecycleSint komt weer naar Lunetten!

vrijdag 5 november 2021 , 18:30 - 22:00 uur
Illustration

Na een jaar pauze staan we te popelen om de onze recyclesintmijtertjes en ruilbonnetjes weer tevoorschijn te halen en de Musketon te versieren. Zie je de tafels vol spelletjes, boekjes en spelletjes weer voor je? Ruik je de kruidnoten en warme chocolademelk al? 

Tijdens Recyclesint ruilen we speelgoed, boekjes en spelletjes met elkaar, met gesloten beurs. Beter voor het milieu, gezellig, en goed voor de wijk. 

Speelgoed sorteren

Werk je de komende weken net als wij door de speelgoedstapel en reduceer deze tot datgene waar je kinderen echt nog mee spelen. Selecteer uit de rest wat schoon, heel, en compleet is en gun dat speelgoed, boekje, of spelletje een tweede leven bij een ander kind. Je eigen kinderen worden weer verblijd met het ingebrachte speelgoed van anderen. Het moois dat overblijft wordt gedoneerd aan lokale goede doelen. Zo kunnen we samen zoveel mogelijk kinderen van decembercadeautjes voorzien. 

Hulppieten nodig

Lijkt het jou leuk om te helpen tijdens de RecycleSint ruilmarkt stuur dan een berichtje naar onze facebookpagina of een mailtje naar recyclesintlunetten@gmail.com 

 

Locatie
De Musketon
Kosten
Gratis
Leeftijd
Tot/met 12 jaar
Deel dit: