Activiteit

Krijg de Kleertjes op Koppelsteede

zaterdag 16 oktober 2021 , 14:00 - 16:00 uur
Illustration

Hey lieve ruilers,

Hebben jullie ook zo'n zin om de kleertjes te krijgen? Wij ook! Zaterdag 17 oktober staan we weer klaar met onze bakken vol kinderkleertjes.

Inbrengen van kleding:

- Alle kleding is heel, schoon en kan echt nog een ronde mee
- Alle kleding is gesorteerd op maat (een touwtje eromheen of een tasje per maat). Doordat we nu een ruimere opzet hebben, is het anders heel veel heen-en-weer-geloop voor onze vrijwilligers
- We nemen geen speelgoed, slaapzakjes, of beddengoed in. We hebben helaas te weinig ruimte om dat op te slaan

Meenemen van kleding:

- Je mag (ongeveer) evenveel kleding mee naar huis nemen als je hebt meegenomen. Wil je meer mee naar huis nemen? Overleg dan even met één van onze vrijwilligers
- Verwacht jij een kindje of is je kindje nog nergens uitgegroeid? Dan ben je welkom om een startpakket t/m maat 74 uit te zoeken. We hebben op het moment erg veel leuke dingen in kleine maatjes!

Zin om mee te helpen?

We kunnen altijd aanvulling gebruiken voor ons team enthousiaste hergebruikers. Dus zin om de konijntjes van Koppelsteede beter te leren kennen tijdens het sjouwen van de bakken? Altijd al zelf willen ondervinden welke kledingmerken het meest duurzaam produceren? Of eeuwig op zoek naar lapjes op snoetenpoetsers en andere verantwoorde herbruikbare artikelen te maken? Kom meehelpen! We starten rond 13 uur met opbouwen en het ruilen is van 14-16 uur.  Wees zeer welkom, als is het maar voor een uurtje.
Zo kan iedereen de kleertjes krijgen.

Sociaal Samen

Krijg de Kleertjes Lunetten wordt mogelijk gemaakt door een team vrijwilligers waar ook mensen tussen zitten die, ondanks de vaccinaties. nog steeds een verhoogd risico hebben. Ons doel is daarom niet alleen om risicogroepen te beschermen maar om iederéén zo gezond mogelijk te houden. We weten namelijk hoe ontwrichtend een chronische ziekte als LongCovid kan zijn en dat wensen we niemand toe. 

Laten we dus vooral goed voor elkaar zorgen door sociaal dichtbij te zijn maar fysiek afstand te houden.


Dus: zaterdag 16 oktober van 14:00 - 16:00 uur Krijg de Kleertjes Lunetten op Koppelsteede


Tot de 16e, tot ruils!

Kosten
Gratis
Deel dit: