Activiteit

Buurtdialoog: De waarde van een compliment

vrijdag 5 november 2021 , 10:00 - 12:00 uur
Illustration

Het thema van deze wijkdialoog is: de waarde van een compliment. Wanneer geef jij iemand een compliment en hoe ervaar jij het als je een compliment krijgt? Deel je ervaringen en luister naar die van anderen tijdens deze dialoog. Iedereen is welkom!

De waarde van een compliment
Krijg jij wel eens een complimentje? Aan welk compliment dat je ooit kreeg, bewaar je een mooie herinnering? Wat was het dat het zo waardevol voor jou maakt?  Kreeg je wel eens een compliment voor iets dat voor jou echt niet nodig was? Of een compliment waardoor je je ongemakkelijk voelde? Het krijgen van een compliment kan ervoor zorgen dat je je gezien voelt. Of dat je je meer verbonden voelt met degene die het compliment heeft gegeven. Anderen ervaren het als ongemakkelijk om een compliment te ontvangen en weten niet hoe ze moeten reageren. Hoe ervaar jij het als je een compliment krijgt?

Of geef je liever een compliment aan een ander? Wanneer was de laatste keer dat jij iemand een complimentje hebt gegeven? En aan wie dan? Je kind, partner, vriend(in), collega of… een wildvreemde? Spreek jij complimenten altijd uit? Kun je ook teveel complimenten uitdelen? Tijdens deze dialoog gaan we in gesprek over de kunst van het complimenteren. Meld je aan via https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/lunetten-de-waarde-van-een-compliment/

Kosten
Gratis
Deel dit: