Activiteit

Bijeenkomst Verlies en Rouw

vrijdag 12 november 2021 , 15:00 - 17:00 uur
Illustration

Lunetten Wil Wel biedt ook in november 2021 weer een bijeenkomst aan waar over verlies en rouw gepraat kan worden. Onder begeleiding van Lize Nijenhuis (Rouwinzicht) en Indra van den Berg (Vormgeven en Voorgaan) worden verschillende thema’s rondom verlies en rouw bespreekbaar gemaakt met behulp van het ‘rouwkwartet’. 

Jouw verlies kan betrekking hebben op het verliezen van een persoon, maar ook het verlies van gezondheid, ouderdom, levend verlies: allemaal aspecten waar we last van ervaren. Door over deze thema’s te spreken hopen we een ander perspectief te bieden. Ook het luisteren naar anderen die verlies ervaren, kan heel heilzaam zijn. We creëren een veilige omgeving, werken in kleine groepjes. 

Om het voor iedereen zo veilig mogelijk te maken, zullen we natuurlijk zorgen voor voldoende afstand. Daarnaast gaan we niet kwartetten. Wel leggen we een aantal kwartetten op tafel om te gebruiken als praatkaarten, zodat ze niet van hand-tot-hand gaan. Uiteraard gaan de bijeenkomsten alleen door als de maatregelen het toelaten. 

We komen samen op op vrijdag 12 november van 15.00 tot 17.00 uur in de Musketon. Als je interesse hebt om mee te doen, mail dan naar lize.nijenhuis@rouwinzicht.nl. Van harte welkom!

 

Kosten toelichting
€ 6,-
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: