Activiteit

CooL leefstijlprogramma (vergoed door de basisverzekering)

maandag 24 januari 2022 , 16:45 - 18:15 uur
Illustration

Als je te zwaar bent, dan kom je misschien in aanmerking voor CooL. CooL is een leefstijlprogramma van 2 jaar. CooL betekent Coaching op Leefstijl. Het programma wordt vergoed door je zorgverzekeraar.

Maar wat houdt meedoen met CooL eigenlijk in? Gedurende het programma begeleid ik jou om een gezonde leefstijl te bereiken en te behouden. Het gaat over gezond eten & een gezond gewicht, maar ook over bewegen, slaap, ontspanning, omgaan met stress, je energiebalans en over het aanleren en volhouden van gezonde gewoontes.

Het programma bestaat uit een intensief basisprogramma van 8 maanden. In deze periode heb je een intake en 3 a 4 individuele gesprekken plus 8 groepsbijeenkomsten. Tussen de bijeenkomsten door ga je zelf actief aan de slag. In het onderhoudsprogramma van 16 maanden heb je ook weer 8 groepsbijeenkomsten en 3 a 4 individuele gesprekken met mij als leefstijlcoach. Het basisprogramma gaat over gedragsverandering, het aanleren van gezonde gewoontes in jouw leven. Het tweede deel van het programma gaat over volhouden en omgaan met tegenslag en terugval. De inhoudelijke thema's zijn: bewegen, gezond eten & drinken, slaap, stress en ontspanning.

Voor meedoen heb je een verwijzing nodig van je huisarts, je kunt er meer over lezen op mijn website.

Wil jij je aanmelden of wil je meer informatie?  Stuur me een bericht via het contactformulier op mijn website of bel me.

Locatie
Buurtcentrum Hart van Hoograven
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Het wordt vergoed door jouw zorgverzekering, er is wel een verwijzing nodig van je huisarts.
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema Gezondheid
Documenten

Deel dit: