Activiteit

CooL leefstijlprogramma (vergoed door de basisverzekering)

donderdag 25 november 2021 , 19:15 - 20:45 uur
Illustration

Als je te zwaar bent, dan kom je misschien in aanmerking voor CooL. CooL is een leefstijlprogramma van 2 jaar. CooL betekent Coaching op Leefstijl. Het programma wordt vergoed door je zorgverzekeraar. Je hebt wel een verwijzing nodig van je huisarts.

Op donderdagavond 25 november start ik in Utrecht weer met een nieuwe groep. Er zijn nog 2 plaatsen vrij. Je kunt je dus nog aanmelden

Maar wat houdt meedoen met CooL eigenlijk in? Gedurende het programma begeleid ik jou om een gezonde leefstijl te bereiken en te behouden. Het gaat over gezond eten & een gezond gewicht, maar ook over bewegen, slaap, ontspanning, omgaan met stress, je energiebalans en over het aanleren en volhouden van gezonde gewoontes.

Het programma bestaat uit een intensief basisprogramma van 8 maanden met als doel gedragsverandering: aanleren van nieuwe gezonde gewoontes die passen in jouw leven. Je hebt dan 3 a 4 individuele gesprekken plus 8 groepsbijeenkomsten. Tussen de bijeenkomsten door ga je zelf actief aan de slag. In de tweede fase van 16 maanden gaat het over volhouden van de goede gewoontes en over omgaan met tegenslag en terugval. Ook dan heb je weer 8 groepsbijeenkomsten en 3 a 4 individuele gesprekken met mij. 

Als je meer wil weten of je wil aanmelden ga dan naar mijn website.

Locatie
Buurtcentrum Hart van Hoograven
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Het wordt vergoed door jouw zorgverzekering, er is wel een verwijzing nodig van je huisarts.
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema Gezondheid
Documenten

Deel dit: