Activiteit

GEANNULEERD Van pesten naar respect voor elkaar

maandag 6 december 2021 , 10:00 - 12:00 uur
Illustration

Helaas hebben we moeten besluiten deze buurtdialoog te annuleren. Reden voor de annulering is het geringe aantal aanmeldingen, mede het gevolg van de (terechte) terughoudendheid bij de beoogde deelnemers vanwege corona.

Het thema van deze buurtdialoog in Lunetten is: Van pesten naar respect voor elkaar. Wat is pesten? Wat doe je als je gepest wordt, als een ander gepest wordt? Wanneer wordt je juist gerespecteerd, of ben je van pesten naar respect voor elkaar gegaan? Deel je ervaringen en luister naar de verhalen van anderen. Iedereen is welkom! Meld je aan via https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/lunetten-pesten/

Pesten, hoe ga je er mee om
 Wat is pesten? Wat ervaar je als pesten, uitdagen of provoceren? Ben jij vroeger gepest, was je zelf een pester? Hoe ging je hiermee om en hoe werkt dat nu door? Bepaalt dit nog steeds hoe je kijkt, reageert op uitdagingen? Wat doe je als je gepest wordt, als een ander gepest wordt? Wat doe je om dit te voorkomen, tegen te gaan, te stoppen? Ga je in gesprek, spreek je anderen aan of kom je op voor een ander? Doe je dat wanneer je jezelf herkent in de pestervaring, wanneer je er door geschokt door bent of werkt dat anders bij jou? Wat doet dat met jou, pesten en voor iemand opkomen? En wat als iemand anders voor jou opkomt? En hoe wil je in de toekomst omgaan met pesten en dat anderen ermee omgaan? Deel je ervaringen en wat je doet en luister naar verhalen en dromen van anderen. 

Meld je aan


Aantal aangemelde deelnemers: 1

Deze mensen komen:
- Team Utrecht in Dialoog

Meld je aan
Deel dit: