Activiteit

Lichtjesroute Lunetten

za 18 dec 2021 - zo 9 jan 2022 , 17:00 - 23:00 uur
Illustration

Beste Wijkkies, Lieve Lunettenaren,

De dagen zijn kort en de tijden zijn ingewikkelder dan gehoopt, dus laten we samen het donker verlichten.
Plak je raam vol kerststerren, haal je krijtstiften weer tevoorschijn, zet de knipperende arrenslee op je balkon, of laat je bonte kerstboom fonkelen. Laten we van 18 december tot 9 januari het donker verlichten tijdens de tweede editie van de Lichtjesroute Lunetten.
Hoe je de winter ook gaat vieren, zorg dat jouw creatie goed zichtbaar is vanaf de weg. Als je verlichting gebruikt, zorg dan dat deze vanaf 17:00 uur aanstaat.

De Kerstdagen zullen we helaas weer wat kleiner moeten vieren dan gehoopt, maar hopelijk kunnen we de komende weken alsnog fijn maken door te genieten van de fonkelende lichtjes in de wijk.

Lichtjesroute 1: Zin om een wandeling te maken door Lunetten Noord en Zuid? Kies dan voor route 1 van 5 km lang: https://www.route.nl/wandelroute/2075144/Lichtjesroute+Lunetten+1

Lichtjesroute 2: Route 2 voert je langs de lichtjes in Lunetten Zuid en is 4,47 km lang.  https://www.route.nl/wandelroute/2083301/Lichtjesroute+2.2  

Vorig jaar had route 2 de tofste kabouters en het creatiefst benutte vervoersmiddel. We zijn benieuwd hoe geinspireerd de deelnemers dit jaar zijn! Helaas hebben we de routes dit jaar  niet zelf van tevoren kunnen nalopen omdat we met ons gezin in quarantaine zitten. Daarom hebben we vooral jullie hulp nodig om de routes aan te passen mocht dat nodig zijn. Een foutje of tips vernemen we dus graag.

Voor de wandelaars die liever niet met een app op pad gaan hebben we een aantal geplastificeerde routekaarten klaarlegt bij het boekenruilkastje op Taunus 35. Nemen jullie ze na gebruik af met alcohol? Zo kunnen ze veilig hergebruikt worden door de volgende wandelaar.

 

Wees voorzichtig met elkaar en hou de Corona-maatregelen in acht, pas op bij het oversteken, en bovenal: heel veel plezier!

Laat de lichtjes schitteren!


#SamenOpAfstand #lilu2021 #LichtjesrouteLunetten

Locatie
Lunetten
Kosten
Gratis

Gestart op za 18 december 2021. Beëindigd zo 9 januari 2022
Documenten

Deel dit: