Activiteit

Buurtdialoog: Gezondheid in eigen handen

maandag 9 mei 2022 , 19:30 - 21:30 uur
Illustration

Gezondheid is meer dan alleen een gebrek aan pijn en ongemak. Gezond zijn heeft te maken met je zowel fysiek, mentaal als emotioneel goed voelen. Van voldoende lichaamsbeweging hebben tot het kunnen omgaan met tegenslag. 

Hoe blijf jij gezond? Wat heb je zelf in de hand? Wat doe je in situaties waarin je je gezondheid niet meer in de hand lijkt te hebben of waar dat lastig is? Behoud je graag de controle of laat je het liever over aan je familie, partner of huisarts?

Leren van elkaar
In de dialoog ‘Gezondheid in eigen handen’ onderzoeken we met elkaar hoe ieder zorgt voor zijn of haar eigen gezondheid en welzijn. We delen ervaringen en dromen, inspireren elkaar en doen nieuwe ideeën op. 
Deze dialoog is een kans om ervaringen te delen en van elkaar te leren, maar ook om buren in Lunetten te ontmoeten. Er zijn geen goede of foute antwoorden, alleen de kans om nieuwe perspectieven op gezondheid te horen en misschien een nieuwe manier te vinden om het in eigen hand te nemen.   

Meedoen
Praat je mee? Hoe meer perspectieven, hoe meer we van elkaar kunnen leren! Meld je aan via de rode knop op deze webpagina van Utrecht in Dialoog: Utrecht in Dialoog: Gezondheid in eigen handen.

Programma
19:15     Inloop
19:30    Welkom en inspiratie op het thema
19:45    In gesprek met elkaar
21:15     Inzichten

Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: