Activiteit

Wijk Informatiepunt Lunetten

donderdag 12 mei 2022 , 14:00 - 15:30 uur
Illustration

Je bent welkom bij het wekelijkse Wijk Informatiepunt Lunetten. Van 14.00 tot 15.30 kun je aanschuiven bij ons inloopspreekuur in de zitkuil in De Musketon.

Tijdens dit inloopspreekuur zijn actieve wijkbewoners aanwezig om antwoord te geven op vragen die jij als wijkbewoner over je wijk kunt hebben.

  • Waar kan ik met mijn vragen terecht?
  • Wat zijn de mogelijkheden voor mij in de wijk?
  • Wie wijst mij de weg bij apps & digitale formulieren?

Het Wijk Informatiepunt Lunetten is een plek waar actieve wijkbewoners vragen beantwoorden van medewijkbewoners en op weg helpen naar mogelijke oplossingen. Ook de professionele organisaties die in de wijk actief zijn maken deel uit van dit netwerk. 

Vertegenwoordigers van diverse bewonersinitiatieven en (professionele) organisaties zijn in wisselende samenstelling aanwezig tijdens het inloopspreekuur, vanaf 21 april elke donderdag tussen 14.00 en 15.30 uur. Kom langs en schuif aan!

Computer Inloop
Tegelijkertijd met het inloopspreekuur wordt van 21 april wekelijks de Computer Inloop georganiseerd.
Als je hulp nodig hebt met je computer of als je moeite hebt met:

  • Een e-mail versturen (met bijlage)
  • Informatie zoeken op internet
  • Een online afspraak maken bij de gemeentelijke diensten
  • Een bestelling plaatsen bij een onlinewinkel
  • Of een andere ‘digitale’ vraagof een ander computerprobleem?

Deze Computer Inloop wordt georganiseerd door DigiWijs, Bibliotheek Utrecht, Buurtteam, DOCK, NIZU en Wijk Informatiepunt Lunetten.

 

Wijk Informatiepunt Lunetten

Het Wijk Informatiepunt Lunetten is het fysieke zusje van het digitale wijkportaal Lunetten.nl waar organisaties en initiatieven zich presenteren. Hier is veel informatie te vinden over wat er te doen is in Lunetten. Het Wijk Informatiepunt Lunetten is hier een aanvulling op om bewoners de mogelijkheid te bieden hun vraag persoonlijk te stellen en om in gesprek te gaan. Wees welkom!

Lunetten.nl en Wijk Informatiepunt Lunetten zijn een initiatief van actieve wijkbewoners in Lunetten.

Kosten
Gratis
omschrijving doelgroep Iedereen die opzoek is naar antwoorden op vragen over wat er in de wijk te doen is en waar je voor hulp terecht kunt.
Deel dit: