Activiteit

Wandel je wijzer: de natuur beleven

zaterdag 28 mei 2022 , 10:00 - 12:00 uur
Illustration

Op welke manier beleef jij graag de natuur? Ben je veel in de natuur of gaat je voorkeur eerder uit naar de stad? En als je in de natuur bent, ben je dan met iemand samen of liever alleen? 

Welke rol speelt de natuur in je leven? Op welke momenten heb je behoefte om in de natuur te zijn? Over deze vragen en meer gaan we met elkaar in dialoog.

We wandelen in Amelisweerd. We verzamelen bij Stay Okay, Rhijnauwenselaan 14 in Bunnik. We starten om 10 uur en zijn rond 12 uur weer terug en wandelen ongeveer 5 kilometer. Wil je meedoen? Iedereen is welkom! Meld je aan via deze link.

Wandel je wijzer
Wandelend met elkaar in gesprek over geluk, gezondheid, veerkracht en zingeving. Met een groep wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over jouw leven. Dat doen we in ‘Wandel je wijzer’. Tijdens deze wandelingen deel je ervaringen, inspireer je elkaar, bespreek je je dromen en bedenk hoe je die een stapje dichterbij kunt brengen. Een getrainde gespreksbegeleider begeleidt het proces.

Een ander keer meedoen? Bekijk alle wandelingen hier.

Locatie
Amelisweerd
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 14 jaar
omschrijving doelgroep 
Voor iedereen die wil wandelen, nieuwe mensen wil ontmoeten en open staat voor een goed gesprek!
Deel dit: