Activiteit

Samen op stap naar Centraal Museum: De gezonde stad

vrijdag 17 juni 2022 , 13:30 - 16:30 uur
Illustration

Tijd voor een gezellig en inspirerend uitje met buurtgenoten uit Lunetten. Nieuwe ontmoetingen en mooie gesprekken. Ga je mee? 

Het Centraal Museum biedt samen met Utrecht in Dialoog deze zomer een museumbezoek met dialoog aan voor bewoners van Lunetten, Hooggraven en omgeving. We vertrekken samen met een busje vanaf Buurtcentrum De Musketon. Samen bezoeken we de tentoonstelling ‘De gezonde stad’ en gaan in gesprek over het thema 'zorgen voor elkaar'. Iedereen is welkom en de deelname is gratis. Schrijf je wel even in, want het aantal plaatsen is beperkt.

De Gezonde Stad
Lunetten staat bekend als een sociale wijk waar men omziet naar elkaar. Hoe was dat in Utrecht vroeger? en hoe ervaar jij dat nu? Dat ontdekken we tijdens dit uitje naar het Centraal Museum met aansluitend een dialoog over het thema 'Zorgen voor elkaar'. Wanneer werd er laatst voor jou gezorgd of zorgde jij voor een ander? Wat vroeg dat van je? Wat bracht het je? En in een ideale wereld, hoe zou zorgen voor elkaar eruit zien in je eigen wijk?

Programma

13:30 Vertrek vanuit de Musketon, met een busje naar het Centraal Museum
14:00 Aankomst en bezoek tentoonstelling De Gezonde Stad
14:45 Pauze
15:00 In gesprek over ‘Zorgen voor elkaar’
16:30 Met de bus terug naar de Musketon

Meer info en aanmelden

Schrijf je in via: Utrechtindialoog.nl 
Meer info: https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/naar-het-centraal-museum-zorgen-voor-elkaar/ 

Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door het Centraal Museum, Lunetten Wil Wel en vrijwilligers van Utrecht in Dialoog. Met steun van de Gemeente Utrecht en het VSB Fonds. 

 

Kosten
Gratis
omschrijving doelgroep Iedereen is welkom
Deel dit: