Activiteit

Wandel je wijzer: Grenzen

zaterdag 24 september 2022 , 10:00 - 12:00 uur
Illustration

Welke associatie heb jij met grenzen? Zie je het als een beperking, een uitdaging, iets kwetsbaars, een ontwikkeling, een hindernis? Weet jij waar jouw grenzen liggen en die van anderen? Durf je elkaar te zeggen wanneer iemand te veel van je verlangt of dingen vraagt die je niet wilt? Hoe respecteren we elkaars grenzen? Of ben je bezig met jouw grenzen te verleggen en nieuwe uitdagingen aan te gaan?

In de Vredesweek gaan we in deze wandeldialoog onze persoonlijke grenzen verkennen.
Wanneer heb je ervaren dat grenzen respecteren of juist verleggen iets moois bracht? En in jouw ideale wereld hoe gaan we dan met onze grenzen om en wat kun jij doen om dat ideaal een stap dichterbij te brengen. Ontdek het samen en wandel mee! We verzamelen om 10:00 uur bij Stay Okay, Rhijnauwenselaan 14 in Bunnik en wandelen ongeveer 5 kilometer tot 12:00 uur. Iedereen is welkom en deelname is kosteloos. Meld je aan via https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/wandel-je-wijzer-grenzen/

Wandel je wijzer
Wandelend met elkaar in gesprek over geluk, gezondheid, veerkracht en zingeving. Met een groep wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over jouw leven. Dat doen we in ‘Wandel je wijzer’. Tijdens deze wandelingen deel je ervaringen, inspireer je elkaar, bespreek je je dromen en bedenk hoe je die een stapje dichterbij kunt brengen. Een getrainde gespreksbegeleider begeleidt het proces.

Locatie
StayOkay Amelisweerd
Rhijnauwenselaan 14b
3981HH Bunnik
Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 14 jaar
Documenten

Deel dit: