Activiteit

Introductiecursus ki-aikido 2022

woensdag 14 september 2022 , 20:00 - 22:00 uur
Illustration

Vanaf woensdag 14 september 2022 organiseert Ki-Aikidovereniging Utrecht weer een introductiecursus! Wil je in zes weken uitgebreid kennismaken met ki-aikido? Vind je het ook leuk om meer te weten te komen over de geschiedenis, filosofie en etiquette van deze krijgskunst? Dan kun je je door onze inspirerende en ervaren aikidoleraar Pim van Dun gedurende deze weken wegwijs laten maken in het ki-aikido.

Tijdens de cursus zal je te maken krijgen met het ki-aikido van grootmeester Kenjiro Yoshigasaki, die in 1977 naar Europa kwam om het ki-aikido te verspreiden. Je leert in de cursus niet alleen om te gaan met een aantal grepen en stoten, maar maakt tevens kennis met de bokken (houten zwaard) en de jo (houten stok). Daarnaast krijg je training in het veilig vallen en rollen. Bovendien zal je te midden van de huidige leden de voorbereidende oefeningen doen onder leiding van Marco van Batenburg.

De data van de introductiecursus zijn als volgt:

  • 14 september
  • 21 september
  • 28 september
  • 5 oktober – betreft een les waarin wordt meegetraind met de aikidoka’s
  • 12 oktober
  • 19 oktober

De lessen vinden plaats in onze dojo (zaal) in Sporthal Lunetten, op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Je kunt je aanmelden via onze website. Wij hopen je te zien bij onze introductiecursus!

Locatie
Sporthal Lunetten Zwarte Woud 201
Kosten
Gratis voor leden
Kosten toelichting
25 euro voor 6 lessen
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema Gezondheid, Sport / spel, Bewegingskunst

Maximum aantal deelnemers: 20

Aantal aangemelde deelnemers: 2

Deze mensen komen:
- Pegah Shahbazi

Meld je aan
Deel dit: