Activiteit

Speel een avondje mee met de opzwepende sambaritmes van Sambacaxi!

dinsdag 4 oktober 2022 , 20:00 - 22:00 uur
Illustration

Heb jij affiniteit met sambamuziek en een goed ritmegevoel, of zelfs al percussie-ervaring? Dan is meespelen in een sambaband misschien iets voor jou! Kom naar onze open repetitie-avond en speel een avondje mee! Sambacaxi staat voor opzwepende sambaritmes met passie en plezier. Wij repeteren elke dinsdagavond en treden 15 a 20 keer per jaar op.

In het kader van het jubileumjaar Utrecht900 treedt de Sambacaxí bij verschillende Utrechtse evenementen op en organiseert de band o.a. deze open repetitie-avond. Je kunt met één of twee instrumenten kennismaken en probeert meteen lekker mee te spelen, onder begeleiding van één van de vaste spelers.

Sambacaxí is een enthousiaste band uit Utrecht die al vele jaren met veel passie en plezier feesten, evenementen en festivals met haar Braziliaanse ritmes opvrolijkt. De band speelt met haar percussie-instrumenten verschillende ritmes zoals de Samba, Samba Reggae, Timbalada en Ciranda. De bandspelers dansen lekker mee en zijn altijd op zoek naar de interactie met het publiek. De bandleider leidt de band (en het publiek!) met behulp van zijn Braziliaanse fluitje en handgebaren. Leuk om te luisteren en te zien. Wanneer Sambacaxi langs komt, kun je niet meer stil blijven staan!

Meer informatie vind je op www.sambacaxi.nl.

Locatie
Scoutinggebouw Salwega, Oude Liesbosweg 76, 3524 SB Utrecht
Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: