Activiteit

Workshop/Masterclass Zang: donker en zwoel

zaterdag 3 juni 2023 , 10:30 - 12:30 uur
Illustration

Workshop/Masterclass Zang
Vanaf januari 2023 geef ik maandelijks een zangworkshop/masterclass waarin er aandacht is voor techniek en persoonlijke ontwikkeling. We werken zowel individueel (masterclass) als gezamenlijk aan de bewustwording van je stem.

Hoe ziet de workshop eruit?
Bij binnenkomst kun je eerst wat water of thee voor jezelf inschenken en kennismaken met de groep. We doen gezamenlijk een warming-up en gaan aan de slag met het thema van de workshop. Ik deel kennis met je en we doen oefeningen, zodat je zelf bewust ervaart hoe je je stem kan gebruiken. Heel interactief dus.

Masterclass
Na een korte pauze gaan we aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Je hebt thuis een lied voorbereid dat je graag zingt en je denkt van tevoren na over waar je graag aan zou willen werken. Denk aan die ene noot die je nooit haalt of misschien vind je het moeilijk om luid te zingen. Het hoeft niet aan te sluiten bij het thema van de workshop, maar het is natuurlijk wel leuk om het meteen toe te kunnen passen in de masterclass. Je krijgt maximaal 15 minuten persoonlijke coaching en de groep is er bij betrokken, zodat ook zij leren van jouw vraag en mee kunnen oefenen.

Tijd: van 10.30 tot 12.30 uur
Kosten: €35,- incl. water/thee + koekjes
Locatie: De Musketon Lunetten
Aanmelden:
Whatsapp: 06-14578857
Email: zangpraktijk@astridvanassen.nl

Locatie
De Musketon
Kosten toelichting
35,- per keer
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Deel dit: